חשד: הציג עצמו כסופר סת"ם ומכר מאות מזוזות מזויפות וכתבי קודש

תגיות
שתף כתבה עם חברים

בחיפוש שנערך בביתו של החשוד נמצאו עשרות קלפי מזוזות וכתבי קודש נוספים – כולם הודפסו במדפסת ביתית ונמצאו פסולים לשימוש

צילומים: דוברות המשטרה

פעילות יזומה של היחידה ללחימה בפשיעה (יל"פ) בתחנת אשקלון הובילה לחשיפת זהותו של חשוד המתחזה לסופר סת"ם, אשר עסק בייצור מזוזות פסולות שהודפסו בביתו באמצעות מדפסת ביתית וסחר בהן.

במסגרת הפעילות ביצעו הבלשים עסקת רכישה יזומה שבמסגרתה הוזמנו מהחשוד עשרות מזוזות. עם הגעתו לספק להם את ההזמנה, הוא נעצר במקום לחקירה.

בחיפוש שנערך בביתו של החשוד נמצאו עשרות קלפי מזוזות וכתבי קודש נוספים – כולם הודפסו במדפסת ביתית ונמצאו פסולים לשימוש.

בנוסף נתפסו מחשב ובו מאות קבצים להדפסת כתבים ומדפסת ששימשה לביצוע העבירות.

החשוד, בן 56 תושב השומרון, עוכב לחקירה שבסיומה שוחרר בתנאים מגבילים.

"משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות לאיתור גורמים המתחזים כבעלי סמכות ומספקים מוצרים מזויפים הפוגעים בציבור. אנו קוראים לציבור לגלות ערנות ולוודא את זהותם ומהימנותם של נותני שירות בכל תחום", נמסר מהמשטרה.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *