בעל סוכנות רכב מירכא חשוד בהתחמקות מתשלום מס

תגיות
שתף כתבה עם חברים

למרות שההכנסות המדווחות שלו ושל החברה נמוכות מאוד, בחשבונות הבנק קיימת פעילות בהיקף של עשרות מיליוני שקלים

החשוד רשם על שם בנו רכב יוקרה מסוג מקלארן (צילום להמחשה: Andrew Grove מאתר unsplash)

תושב ירכא, בעל חברה העוסקת במסחר בכלי רכב, שנעצר בחשד להתחמקות מתשלום מס, שוחרר היום בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום בחיפה (29 מאי).

בעל החברה, וואליד עטאללה, נעצר אתמול במסגרת מבצע משולב שנערך ביישובי הגליל המערבי בהובלת המשטרה, המטה למלחמה בפשיעה בחברה הערבית במשרד ראש הממשלה ורשות המסים.

עטאללה חשוד בניסיון להתחמק מתשלום מס בגין הכנסות שצמחו לו ולחברה שבבעלותו בשנים 2020-2024. נמצא כי למרות שההכנסות המדווחות שלו ושל החברה נמוכות מאוד, בחשבונות הבנק קיימת פעילות בהיקף של עשרות מיליוני שקלים.

בחיפושים שנערכו בביתו של החשוד ובמגרש הרכב נמצאו מספר רכבי יוקרה שלא נרשמו בספרי החברה.

כמו כן, עטאללה חשוד כי על מנת להתחמק מתשלום מס הוא רשם על שם בנו רכב יוקרה מסוג מקלארן שייבא לארץ בסכום של כ-2.1 מיליון שקל.

בעקבות הממצאים נפתחה חקירה של פקיד שומה חיפה והצפון. במסגרת החקירה שוחרר החשוד כאמור, כנגד הפקדת ערבות עצמית בסך 200 אלף שקל וערבות צד ג' בסך סכום זהה.

כמו כן, נאסר על החשוד לצאת מהארץ למשך 180 יום.

משרדי רשות המיסים (צילום: פלאש 90)
השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *