מאות אלפי שקלים נשדדו מצ'יינג' בשרון

שתף כתבה עם חברים
ניידות משטרה ליד העסק שנשדד

אלמונים ביצעו לפני הצהריים (30.5.19) שוד מזויין בצ'יינג' בכפר סבא – כך נודע לאתר פוסטה.

סמוך לשעה 10:45 הגיעו שני רעולי פנים רכובים על קטנוע ובאיומי אקדח שדדו משני עובדי עסק לניכיון שיקים באזור התעשייה בכפר סבא מאות אלפי שקלים. מיד לאחר מכן השניים נמלטו מהמקום. לזירת האירוע הגיעו כוחות משטרה גדולים אשר פתחו בחקירה.

השוטרים גבו עדויות מעובדי המקום ועסקים סמוכים ואספו מצלמות אבטחה בעסק ובמקומות אחרים באזור בניסיון לעלות על עקבותיהם של החשודים.

חרף חומרת האירוע, לאור יום ולעיני עשרות אנשים וליד בתי עסק רבים, במשטרת מרחב שרון בחרו שלא לדווח לציבור, באמצעות התקשורת, גם על האירוע הזה.

השארת תגובה

4 תגובות על “מאות אלפי שקלים נשדדו מצ'יינג' בשרון”

  1. תותחים החברה! אני רק מתפאל איך זה שלא שודדים את הצ'יינג'ים האלה יום יום ועוד כשהמצב הכלכלי בארץ על הפנים!

  2. ישראל חממה לפושעים,המשטרה עומדת בחוסר אונים,הקצינים לא חכמים במיוחד,אם אין מלשינים,אין למשטרה מה לעשות,עצוב ומר שכך המצב,למי שיש יכולת שיגדל את ילדיו במדינה אחרת עם כל הצער שבדבר.

  3. לבריאות כל הריביטניקים הגזלנים מגיע להם השם ינקום בהם אחד אחד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *