
חבלנים של משטרת תחנת זבולון פירקו הבוקר מטען חבלה שהוצמד לרכב בבניין דירות בקרית ים (21 אוגוסט).
ל"פוסטה" נודע כי מדובר במטען שהוצמד לרכב של תושב קריית ים, איברהים עראיש. עוד נודע, כי מטען החבלה הונח ברכב בתגובה על אירוע שהתרחש בשבוע שעבר באחד מבתי הקפה החדשים בחוף קריית ים.
לפי אחד הדיווחים, החבר'ה של עראיש הגיעו לחוף ובינהם לבין הבעלים של המקום התפתח עימות.
בעל המקום הוא עבריין בכיר אשר מנסה לפתח מיזמים חוקיים, מקפיד לשמור על נייטרליות בסכסוכים הרבים באזור. לפי אחד הצדדים הקטטה התפתחה עקב ויכוח על חניה ומילים שנזרקו, וגלשה לאלימות פיזית ודקירות.
על רקע הקטטה ומטען החבלה, גורמים בקריות המזוהים עם הכנופיות הקווקזיות נכנסו לכוננות, והמתח מרקיע שחקים.
סנגורו של בעל הרכב שמולכד טוען בתגובה כי מדובר היה בויכוח סתמי ולמרשו עראיש אין שום קשר למלחמת הכנופיות בתוך משפחת חרירי, כפי שפורסם בשלב הראשון.
מדוברות המשטרה נמסר כי תיק החקירה של מטען החבלה עובר ליחידה המיוחדת לחקירת פשעים המרחבית (יל"פ), ובשלב זה נבדק הרקע להנחת המטען. פרטים בהמשך









