
שני צעירים נפצעו הערב (21.6.18) קשה בניסיון חיסול של עבריין ביבנה.
בשעה 20:25 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על שני פצועים מירי בבתוך בית ביבנה. חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים קפלן שני פצועים במצב קשה, בהם גבר כבן 27 ואישה כבת 24.
"פאראמדיק מד"א אלון מלמה סיפר: "כשנכנסנו לדירה ראינו גבר כבן 27 כשהוא סובל מפצע ירי בפלג גופו העליון ואישה כבת 24 סובלת מפצע ירי בגפיים. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות ועצירת דימומים ופינינו אותם במהירות תוך המשך טיפול רפואי לבית החולים כשהם בהכרה ומצבם קשה".
מחקירה ראשונית של המשטרה עולה חשד כי היורה התכוון לחסל את אחיו של הפצוע. האח, שהיה על פי החשד היעד לפגיעה, הוא עבריין אלימות מוכר למשטרה שבימים אלו נמצא במעצר בית וממתין לגזר דינו בתיק אלימות. האישה שנפצעה היא קרובת משפחה של השניים. על פי עדי ראיה, מהמקום נמלט רכב בצבע שחור. השוטרים ביצעו סריקות, אך עד כה לא נמסר על מעצרים. במסגרת החקירה ייבדקו מצלמות אבטחה באזור ונתיבי בריחה אפשריים.









