![]() |
| חן משה. צילומים מעמוד הפייסבוק שלו |
חן משה, עבריין מוכר כבן 30, אשר מזוהה עם ארגונו של מיכאל מור נורה (21.10.15) למוות בבית קפה בנהריה. אדם נוסף נפצע בינוני.
סמוך לשעה שש בערב התקבל דיווח על שני פצועים מירי לעבר בית קפה בפינת הרחובות הרצל והמייסדים. כונני איחוד הצלה וצוותי מד"א שהוזעקו למקום איתרו בזירה פצוע אנוש אחד שנפצע בפלג גופו העליון, ופצוע קל. צוותי הרפואה טיפלו בשניים תוך כדי החייאה, אך תוך זמן קצר נאלצו לקבוע את מותו של משה. הפצוע הקל, כבן 27, פונה לבית חולים בנהריה עם פציעה בגפיים.
מפקד תחנת נהריה, סנ"צ יוסי שרביט, ושוטרי התחנה בודדו את הזירה והחלו במלאכת איסוף הראיות. סגן מפקד מחוז חוף, תנ"צ ג'מאל חכרוש, הטיל את חקירת הרצח על ימ"ר חוף. מפקד הימ"ר, נצ"מ בני אבליה, ציין כי אחד מכיווני החקירה הנבדקים הינו כי הרצח קשור לסיכסוכים קודמים הקשורים למאבק בתוך ארגון פשיעה מוכר בעיר.
![]() |
| עם בדרי ומיכאל מור – דרום אפריקה ותאילנד |
כאמור, משה מוכר למשטרה מעבירות רכוש, סמים ואלימות, ובעיקר עקב מעורבותו בארגון הפשיעה של מיכאל מור, לפני ואחרי הפילוג בארגון מיכאל מור. לפני כשמונה שנים משה נעצר עם אחרים בחשד למעורבות בהשלכת שני רימונים בנהריה, שכתוצאה מפיצוץ אחד מהם נפצעה אישה באורח קשה. בסופו של דבר משה לא הואשם בתיק זה. אחיו נועם משה המכונה "קוני" מתגורר באילת והיה מעורב שם בפעילות הפשיעה של ארגון מור, גביית חובות ממהמרים בקזינו טאבה, ושמו אף הוזכר באישומים נגד ארגון הפשיעה של אילן בן שטרית.
גם חן משה המנוח, תושב נהריה במקור, התגורר במשך מספר שנים באילת ולפני מספר שנים שב לנהריה. הוא היה מקורב מאוד לבדרי מור ודני וקסמן המנוחים. בתקופה האחרונה עם הפילוג בארגון היה קצת קשה לזהות מבחוץ באיזה צד הוא בחר, אולם בצד של שמואל הרוש טוענים כי הוא המשיך עם מיכאל מור – ושילם על כך בחייו.
החיסול של חן משה הוא השלישי מארגון מיכאל מור, מאז שנוצר הפילוג עם שמוליק הרוש. ביולי 2014 חוסל אחיו של מור, בדרי. בחודש אוגוסט השנה חוסל דני וקסמן, הנחשב לאיש אמונו של מור, וכעת חן משה.
זמן קצר לאחר החיסול כתב אחד מחבריו בדף הפייסבוק: "ילד יפה שליייי אח שליייי אהבתתת עולםםם שליייי תגיד לי שזה לא נכוןןןןןן תחייג אלייי ותגיד לי שזה לאאאאא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן" .
תוך דקות הגיבו לסטטוס חברים ומכרים נוספים שהיו בהלם מדבר הירצחו של חברם: "לא נתפש ולא ייאמן נשמה טובה עם לב ענק".
ידידה נוספת כתבה: "אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לפני כמה ימים דיברתי איתו הוא סיפר לי על החברה שיש לו אני פשוט בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק".
![]() |
| זירת הרצח במרכז נהריה |












