![]() |
| שניר ואזנה מושיט ידו לתקרה בצילום שהפליל אותו בתיק הקודם |
שניר ואזנה (24) מאשדוד, שהשתחרר לאחרונה ממאסר, נעצר אמש (30.9) לאחר שנתפס ברשותו אקדח טעון. במשטרה בודקים האם הוא היה בדרכו לפגוע באחד מיריביו.
ואזנה חשוד כי רכב על קטנוע שהורד מהכביש, בדרכו למקום מסתור בו הוסלק קטנוע נוסף. הוא ניסה לרכב עליו, אך שוטרי תחנת אשדוד עצרו אותו לבדיקה, ואז התברר כי הקטנוע שהוסתר גנוב. האקדח – שאותר בתחתוניו של ואזנה במהלך חיפוש על גופו – חשוד כגנוב.
ואזנה, יעד מודיעיני של ימ"ר לכיש, מוכר היטב למשטרה, בין היתר מעבירות אלימות ונשק. כאמור, רק לפני כחודש הוא שוחרר ממאסר, לאחר שהורשע בתיק של החזקת אקדח ברטה ובתוכו מחסנית עם חמישה כדורים ולצידם כובע גרב שחור. את הפריטים הסליק אז מעל לתקרה אקוסטית בקומה ה-12 של בניין מגורים באשדוד.
לפני מספר שנים ואזנה היה מעורב בפרשה של סחיטות באיומים ואלימות יחד עם מעורבים נוספים, ביניהם העבריין יוסי אדרי מאשדוד, שניהל באותה עת עסק להלוואות מתוך כותלי הכלא.
כעת, המשטרה מייחסת לואזנה עבירות נשיאת נשק, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, קבלת נכס שהושג בפשע וקשירת קשר לפשע. במהלך חקירתו הטיחו בו החוקרים את הטענות לפיהן הוא מסוכסך עם גורמים עבריינים. כמו כן הטיחו בו כי היה בדרכו לפגוע במי מיריביו.
![]() |
![]() |
| עו"ד ליה פלוס | עו"ד שרון מילר |
הבוקר ביקשו חוקרי המשטרה מבית משפט השלום באשדוד להאריך את מעצרו בעשרה ימים. לאחר דין ודברים בין סנגוריו – עורכי הדין ליה פלוס ושרון מילר – לבין נציג המשטרה, הוסכם כי עקב סוף השבוע והחג, מעצרו יוארך עד ה-6 באוקטובר.
עו"ד פלוס מסרה בתגובה: "מדובר בשלב ראשוני ביותר של ההליך החקירתי. ככל שיתגבשו ראיות אנו נתמודד איתן בבית המשפט. יחד עם זאת, כל ניסיון של המדינה לייחס למרשי כל עבירה נוספת הינו ניסיון עקר, שכן אין בניסיון הזה כל אחיזה במציאות".
עו"ד מילר סירב להגיב לכתבה.












