כפיר חסן (38) מנתניה, המזוהה עם העבריין אסי אבוטבול, נעצר בחשד כי בסוף השבוע פגע בשלושה הולכי רגל בעיר ונמלט מהמקום.
חסן, שנעצר על ידי חוקרי אגף התנועה, חשוד כי ביום שישי, בעת שנהג בג'פ, פגע בשלושה הולכי רגל ברחוב רזיאל בנתניה ונמלט מהמקום מבלי שסייע להם. השלושה נפצעו קל ופונו לקבלת טיפול בבית חולים. בחלוף כחמש שעות לאחר התאונה איתרו החוקרים את חסן ועצרו אותו בחשד לנהיגה בקלות ראש, נהיגה תחת השפעת גראס, שלדבריו שייך לאביו, והפקרה לאחר פגיעה. בבדיקת רכבו נמצא נזק המתאים לממצאים שנאספו בזירת התאונה.
בדיון הארכת מעצרו אמש בבית משפט השלום בראשון לציון ציין נציג המשטרה כי חסן הודה כי השתמש בסמים. חסן חשוד בנהיגה בשכרות, אך מהדיון עולה כי אין בידי המשטרה כרגע ממצאים חד משמעיים לגבי אם היה שיכור או לא בזמן התאונה . עו"ד חן מאירי הכחישה את המיוחס למרשה בהתייחסה לפגיעה בהולכי הרגל.
|
| עו"ד חן מאירי |
השופט עוז ניר נאוי ציין כי "מחומר הראיות שנאסף עד כה עולה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות המיוחסות לחשוד". מעצרו הוארך עד 17 במרץ.
יש לציין כי באמתחתו של חסן לא רק עבירות פליליות בהן נחשד ובחלקן גם הורשע וריצה מאסר בפועל, אלא גם עשרות הרשעות תעבורה שונות בין היתר על נהיגה בפסילה ותחת שכרות. לפני מספר שנים הוא הורשע יחד עם אסי אבוטבול ומספר מקורביו בחברות בארגון פשיעה שפעל בשיטתיות בסחיטת אנשי עסקים.









