סופ"ש: דקירות וירי בחוף הים באשדוד

שתף כתבה עם חברים

ירין מלכיאל שהיה יעד לחיסול בשנת 2015 נעצר בחשד לנשיאת סכין

המשטרה עצרה בסוף השבוע את ירין מלכיאל (31) מאשדוד, בחשד למעורבות באירוע דקירות במהלך קטטה בה בוצע גם ירי.

האירוע, שחקירתו הועברה לימ"ר לכיש, התרחש ביום שישי (28.6) סמוך לשעה חמש לפנות ערב, אז התקבל דיווח במשטרה על אירוע דקירות בחוף הים ברובע יא' באשדוד. לשוטרים שהוזעקו לזירה התברר כי במקום התרחשה קטטה בין שתי חבורות, ובמהלכה נדקר אדם אחד באורח קל וכן בוצע ירי.

השוטרים שהגיעו לזירה הבחינו, כך לטענת המשטרה, במלכיאל כשהוא רץ לעבר קיוסק סמוך, מסתיר דבר מה באזור מכנסיו ולאחר מכן מעבירו למוכרת בקיוסק. כשנעצר על ידי השוטרים התברר כי מדובר בסכין. סנגורו מטעם הסנגוריה הציבורית הכחיש במהלך דיון בבית משפט השלום באשדוד את המיוחס למרשו.

בתום הדיון קבע השופט גיל דניאל כי קיים חשד סביר שמלכיאל היה מעורב באירוע וקבע כי ישנן ראיות לנשיאת סכין. לאור קביעה זו מעצרו הוארך עד 1 באוגוסט. במשטרה ממשיכים בחקירת האירוע ומנסים לאתר מעורבים נוספים.

שמו של מלכיאל נקשר בעבר לארגונו של שלום דומרני, הוא מוכר למשטרה בעיקר כמי היה יעד לניסיונות חיסול שהחלו בעקבות קטטה שהתרחשה בינו לבין שניים אחרים – גם כן בחוף הים באשדוד, בספטמבר 2014. באחד מניסיונות החיסול, בפברואר 2015, הונח על ידי אחרים, המזוהים עם ארגונו של בני שלמה, מטען חבלה בפח אשפה סמוך לביתו של מלכיאל. כשזוהו מניחי המטען על ידי השוטרים, התפתח מרדף במהלכו נורה למוות על ידי השוטרים החשוד עומר אשכנזי.

od ben natan nes200
עו"ד נס בן נתן 

 בתוך כך, בעל קיוסק סמוך נחקר בחשד לשיבוש הליכים והעלמת ראיות. בתום חקירתו הוא שוחרר ונקבע לו שימוע בו יקבע אם העסק ייסגר ל – 30 יום. סנגורו של בעל העסק, , המיוצג על ידי עו"ד נס בן נתן, מסר כי "המשטרה פועלת ללא אבחנה ופגוגעת גם אנשים שאין להם קשר לעבירה". 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *