סוכן עבריין הפליל 17 חשודים בסחר בסמים ואמל"ח

שתף כתבה עם חברים

פעילות "סוכן סמוי", שהופעל על ידי היחידה המרכזית של משטרת ירושלים, סייע באיסוף ראיות כנגד חשודים בעבירות סחר בסמים ובאמצעי לחימה, הפכה הבוקר (15 במרץ) גלויה. 17  חשודים נעצרו לפנות בוקר והועברו לחקירה במשטרה.

חקירה סמויה שהתנהלה בחודשים האחרונים ובמסגרתה הופעל עבריין כ"סוכן סמוי" בעיר ירושלים והסביבה, הביאה במהלך הפעלתו לאיסוף ראיות כנגד 17 חשודים בעבירות של סחר באמצעי לחימה שונים וסחר בסמים מסוג קוקאין. במהלך פעילותו של הסוכן, בוצעו עסקאות לרכישת אמל"ח שבמסגרתן נרכשו שני אקדחים וחמישה רימונים, ועסקאות לרכישת קוקאין ומאות כדורי "אקסטזי" בשווי מאות אלפי שקלים.

כוחות משטרה רבים פשטו לקראת בוקר על ביתם של החשודים ובמהלך חיפוש בביתם אותרו סמים נוספים מסוגים שונים ונשק M16 "איירסופט". החשודים שנעצרו הועברו לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ירושלים ובהמשך היום צפויה המשטרה לבקש את הארכת מעצרם בבית המשפט. כמו כן, בכוונת המשטרה לבקש בהמשך את חילוטם של מספר כלי רכב שנתפסו ברשותם.

במשטרה ציינו הבוקר- "זאת פעילות "סוכן" שניה במהלך החודש האחרון בתחומי מחוז ירושלים במהלכן נאספו ראיות כנגד חשודים שעסקו בעבירות סחר באמצעי לחימה וסמים מסוכנים הפוגעות בביטחון ובשלום הציבור. אנו נמשיך כל העת לפעול בכל דרך, מתוחכמת ככל שיידרש, על מנת להגיע אל עבריינים מעין אלו ונמצה עמם את הדין".

השארת תגובה

תגובה אחת על “סוכן עבריין הפליל 17 חשודים בסחר בסמים ואמל"ח”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *