אסיר ברישיון דור פרי (24) מחולון נעצר אמש (13.9.17) בחשד לעבירות אלימות ומרמה.
לטענת המשטרה, במהלך השנה האחרונה הגיע פרי, שבימים אלו נמצא באיזוק אלקטרוני כחלק מתאי השחרור, לשתי מסעדות בחולון – ושם איים על העובדים במקום ותקף אותם על רקע ויכוח כספי. באחת ההזדמנויות אף חשוד כי הגיע למקום וריסס גז פלפל על אחד האנשים. עו"ד יצחק איצקוביץ', המייצג את פרי הכחיש את המיוחס למרשו.
פרי, שעל פי המידע המודיעיני מזוהה עם גורמי פשיעה מוכרים, ריצה מאסר של 43 חודשים במסגרת שני תיקי דקירות. לפני כ – 16 חודשים רצו להפקיע לו את רישיון האסיר לאחר שנטען כי לא עמד בתנאי ועדת השחרורים . אולם, בהמשך הצליח סנגורו להסתפק בהארכת הרישיון ב – 14 חודשים נוספים.
![]() |
| עו"ד יצחק איצקוביץ' |
הבוקר, ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בגין ההסתבכות החדשה בחמישה ימים נוספים, כשהיא מייחסת לו עבירות של תקיפה, קבלת דבר במרמה ואיומים. השופט אלאא מסארווה קבע כי קיים חשד סביר, אך דחה את בקשת היחידה החוקרת והורה על שחרורו למעצר בית עד 18 בספטמבר.









