חזי ראובן חזר לכלא: הורשע בתקיפת מאבטח במלון דירות

שתף כתבה עם חברים

ראובן תקף באלימות קשה את המאבטח בבניין בו התגורר, ובמסגרת הסדר טיעון התחייב לפצות אותו ב-10,000 שקל

האירוע האלים תועד במצלמות האבטחה (בצילום למטה: חזי ראובן)

שופט בית משפט השלום בתל אביב, עידו דרויאן גמליאל, הרשיע את העבריין חזי ראובן בעבירות של תקיפה חבלנית, היזק לרכוש במזיד ותקיפה, וגזר עליו שישה חודשי מאסר בפועל.

ראובן, שהיה בעבר מזוהה עם ארגון כראג'ה בנתניה, חבר בשנים האחרונות לקבוצות פשיעה אחרות. בבוקר ה-7 באוקטובר 2016 הוא הגיע עצבני מאוד ללובי מלון דירות בהרצליה שבו התגורר, והחל לקלל את המאבטח ואת אב הבית. תוך כדי הצעקות, ראובן היכה בבית החזה של אב הבית. בשלב הזה, המאבטח התייצב בין השניים כדי למנוע מראובן להמשיך ולהכות את אב הבית. בתגובה, ראובן תקף גם את המאבטח בפרץ אלימות קשה: הוא חבט בפניו באגרופים, שבר את משקפי הראייה שלו, וגם לאחר שהמאבטח נחבל בעינו – ראובן לא נרגע והמשיך להכותו, הפעם בבעיטות לרגליו.

חזי ראובן
כתוצאה מהתקיפה האלימה, למאבטח נגרמו לא מעט חבלות והוא הובהל לטיפול בבית החולים. האירוע האלים תועד במצלמות האבטחה של המלון.

בדיון שהתקיים (ראשון, 18.2) בבית המשפט ביקשו הצדדים מהשופט לכבד את הסדר הטיעון בין הצדדים. השופט דרויאן-גמליאל החליט לכבד את ההסדר בשלמותו והטיל על ראובן מלבד מאסר בפועל גם מאסר על תנאי. כמו כן הוא חייב אותו לפצות את המאבטח בסכום של 10,000 שקל.

את ראובן ייצגו עורכי הדין ג'קי סגרון ואסיה בינוס ממשרדו. את התביעה המשטרתית ייצגועורכי הדין ליה הרצוג ויוסי בן יהונתן.   

עו"ד ג'קי סגרון

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *