באתר "פוסטה" פורסמה רשימת החשודים בתיק שבו היחידה המרכזית במשטרת מחוז צפון הפעילה עד מדינה שזכה לכינוי "הנסיך" ולטענתה "הפליל בכירים בארגוני הפשע הגדולים במדינה" בעבירות שבעיקרן פרוטקשן וסחיטה באיומים.
החשודים שאותם הפליל לכאורה הסוכן נעצרו, ביניהם תמיר ניג'ם (32) מהיישוב בית ג'אן, אחיינם של האחים אבו לטיף.
ניג'ם נחשד בחברות בארגון פשיעה. הוא נחשב לאחד האנשים החזקים בארגון, אחיינם של האחים אבו לטיף ואיש סודם. מלבד חברות בארגון פשיעה, הוא נחשד בעבירות ירי, סחיטה באיומים, והלבנת הון.
אתר חדשות פלילי >>>
רשימת עורכי הדין הפלילים המומלצים >>>
הפרקליטות הודיעה למשטרה כי חומר החקירה נגד ניג'ם אינו מספיק להגשת כתב אישום, והבסיס לחשדות נגדו אינו חזק דיו. לכן הוא שוחרר אתמול מתחנת המשטרה למעצר בית בן חמישה ימים, ובתנאים מגבילים נוספים.
מדובר בשחרור ראשון של חשוד בפרשה.
סנגורו של ניג'ם, עו"ד באסל פלאח, טען כבר לאחר המעצר כי אין בסיס ראייתי מוצק נגד החשוד. לאחר השחרור מסר הסנגור בתגובה: "מלכתחילה לא היה מקום לעצור אותו ולא את האחרים. אמרנו שאין כלום. השקרים של עד המדינה מתחילים להתגלות אחד אחרי השני. מאמינים כי בסופו של דבר תתגלה כל הפרשה הזאת כשקרים וכסיפור מצוץ מהאצבע".
יש לציין כי הפרשה כולה בשלבי חקירה מוקדמים, ויש המעריכים כי בימים הקרובים עשויים להשתחרר חשודים נוספים.










