מוכר למשטרה נחת מבריסל ונתפס בנסיון הברחה של 10 ק"ג קטמין

שתף כתבה עם חברים

החשוד מבני ברק ניסה לשבור את מכשיר הטלפון שלו כדי למנוע תפיסתו, והועבר לחקירת ימ"ר תל אביב

הסמים שנתפסו (צילום: משטרה)

תושב בני ברק נעצר בחשד לייבוא כמות גדולה של סם מסוג קטמין – כך נודע לאתר פוסטה.
החשוד, אריאל חיים אצור (30), נעצר על ידי שוטרי היחידה המרכזית של מחוז תל אביב. אין זו ההסתבכות הראשונה שלו. החשוד מוכר למשטרה בין היתר מעבירות אלימות ורכוש שבגינן ריצה מאסרים.

הפעם, על פי המשטרה, הוא נעצר בשדה התעופה בן גוריון לאחר שהגיע בטיסה מבריסל ובבדיקת הכבודה שלו אותרו 10.292 ק"ג חומר החשוד כקטמין. לטענת המשטרה, בעת בדיקתו ובמהלך התפיסה אתמול, איים החשוד על השוטרים וניסה לשבור ולהשמיד את מכשיר הפלאפון שהיה עליו.
לאחר חקירה ראשונית, אצור נכלא והובא לבית משפט השלום בתל אביב. המשטרה , ביקשה להאריך את מעצרו בעשרה ימים בחשד לייבוא סמים, איומים ושיבוש הליכי חקירה.

סנגורו של החשוד, עו"ד דניאל ברכה, ביקש לקצר את ימי מעצרו ליומיים.
בתום הדיון, השופטת אפרת בוסני שעיינה בחומרי החקירה ושמעה את טיעוני הצדדים, קבעה כי קיים חשד סביר כי הצעיר מעורב במיוחס לו וקיים חשד לשיבוש, לאור ניסיונו להשמיד את מכשיר הטלפון.
עוד ציינה השופטת כי לצעיר עבר מכביד בתחום הרלוונטי. נוכח קביעות אלו, מעצרו הוארך עד 16 פברואר.

כעת יבדקו חוקרי המשטרה ממי קיבל החשוד את הסמים, תמורת איזה סכום נדרש לייבא אותם לישראל ולמי היה אמור להעביר אותם.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *