צפו: 13 אקדחי גלוק הושלכו מחלון רכב נוסע במנהרות כביש 6

שתף כתבה עם חברים

video
play-sharp-fill
בסרטון: המרדף אחר החשוד ותפיסת האקדחים

בפעילות שביצעו כוחות בילוש ולוחמי יס"מ של משטרת מחוז צפון, נערכו הצוותים למעצר רכב ובו על פי החשד מוחזקים אמצעי לחימה בלתי חוקיים.
לאחר זיהוי הרכב במנהרות כביש 6 סמוך ליקנעם, הכוחות חסמו את נתיב בריחתו של החשוד, שזיהה את המשטרה והשליך מרכבו 13 אקדחים מסוג גלוק שהתפזרו לאורך הכביש.

החשוד, תושב הדרום, נעצר ו-13 האקדחים נתפסו. בתום חקירתו ביחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) של משטרת מרחב העמקים הוגשה הצהרת תובע באמצעות פרקליטות מחוז צפון, לפני הגשת כתב אישום.

"שוטרי מחוז צפון מקיימים פעילות ענפה במאבק בפשיעה האלימה. הפעילות מבוצעת בכל המישורים לסיכול פעילות עבריינית טרם ביצועה ועד תגובה מהירה לכל אירוע אלימות באמצעות נוכחות ופעילות מתמדת למען שמירה על ביטחון הציבור", נמסר מהמשטרה.

השארת תגובה

תגובה אחת על “צפו: 13 אקדחי גלוק הושלכו מחלון רכב נוסע במנהרות כביש 6”

  1. בקטנה , יבוא עו"ד שאוהב כסף ימציא כל מיני תרוצים , יבוא שופט מנותק שיתן פסק מתחשב בגלל ציפורן חודרנית ברגל של הסבתא . הפשע משתלם לכול הנוגעים בדבר ….

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *