חולדאי העביר ברוב גדול חוק עזר "עוקף כנסת" לקול קריאות "בושה"

שתף כתבה עם חברים

כאשר ברקע אווירה סוערת ומחאה קולנית, ראש העירייה העביר את החוק שמאפשר לו לחלק את העיר ל-14 אזורי חניה, למרות שוועדת הכלכלה צפויה לגנוז את חוק ההסדרים שעל בסיסו נולדה הרפורמה

קריאות בוז מהקהל. תושבים מחוץ לישיבת מועצת העירייה (צילום: רוני שפיטלני הורביץ)

כאשר ברקע אווירה סוערת ומחאה קולנית, ראש עיריית תל אביב יפו רון חולדאי הצליח להעביר אמש במועצת העירייה חוק עזר עירוני שמאפשר לו לחלק את העיר ל-14 אזורי חניה (23 דצמבר).

לפני סקירת ישיבת המועצה אמש, תחילה תזכורת:
תקנות החניה החדשות בתל אביב, שיכללו הגדרת 14 אזורי חניה במקום שבעה כיום, תוכננו להיכנס לתוקף בתחילת חודש ינואר 2025, ובעירייה כבר החלו בקמפיין הסברתי רחב היקף שמכין את הציבור לקראת הגזרות שיוטלו עליו.
רפורמת החניה הזו עוררה מחאה גלויה של תושבים וגם של חברי מועצה, ביניהם דודו לניאדו, שפנה ליו"ר ועדת הכלכלה בכנסת, ח"כ דוד ביטן, וביקש ממנו לקיים דיון דחוף בנושא, כדי להורות לעירייה לדחות את יישום הרפורמה. לניאדו התבסס בנימוקיו על כך שהסדרי החניה החדשים נסמכים על חוק ההסדרים שחוקק על ידי הכנסת, וראש העירייה חולדאי נסמך עליו כאשר הודיע על ההחלטה ללכת על התוכנית הדרמטית הזו.

אלא שמשרד התחבורה הודיע לאחרונה שהוא מעוניין לדחות את יישום הנושא בחוק ההסדרים לתחילת שנת 2026. הדחייה מחייבת חקיקה, שכבר החלה להתקדם בוועדת הכלכלה בראשות ביטן. לפיכך טען לניאדו, כי גם העירייה צריכה לדחות את התוכנית שלה.
בהמשך, על רקע הרפורמה שעומדת לצאת לדרך, תושבים הפגינו מול בניין העירייה.

נקודת מפנה דרמטית התרחשה כאשר ח"כ ביטן הצהיר בדיון של ועדת הכלכלה בכנסת, כי יפיל את החוק שעל בסיסו "נולדה" הרפורמה.
נראה היה כי מדובר במשבר גדול וקריסה של הרפורמה. אלא שלאתר "פוסטה" נודע כי עיריית תל אביב המשיכה להציב שלטים לקראת הרפורמה, והסתמן שחולדאי לא יוותר על הרפורמה וינסה לקדם חוק עזר חלופי, שאינו קשור לממשלה.

רוב גדול. ישיבת המועצה (צילום: גבי שמעיה)

ואכן, חולדאי הביא לישיבת המועצה אמש את החוק המדובר, כדי להוציא לפועל את הרפורמה. מחר, אגב, ועדת הכלכלה צפויה לבטל את חוק ההסדרים שעל בסיסו היא הוקמה (25 דצמבר).

בפועל, כדי למצוא מענה להתפתחות בוועדת הכלכלה, חולדאי מיהר להכין חוק חלופי, שמאפשר לו עצמאות בהחלטה לחלק את העיר ל-14 אזורי חניה, בלי קשר לחוק ההסדרים.

כעת ישנה מחלוקת משפטית האם לצורך יישום החוק העירייה תצטרך לקבל את אישורה של שרת התחבורה מירי רגב, אולם אישור החוק במועצה מראה שחולדאי נחוש ללכת קדימה על אף הביקורת הרבה ומחאת התושבים.

עדות לכך שהמחאה הולכת וצוברת תאוצה ניתנה כבר אמש, כאשר לישיבה הגיעו מאות תושבים שבאו למחות על החוק החדש ולהפעיל לחץ על חברי המועצה. רק מי שנרשם מראש הורשה להיכנס, אך רבים נשארו בחוץ החזיקו שלטים נגד הרפורמה.
זאת ועוד, חולדאי זכה לקריאות בוז רבות מהקהל, ונאלץ לקטוע את דבריו מספר פעמים. מהקהל נשמעו לעברו קריאות "בושה", בעוד שחברי המועצה אורנה ברביבאי, יובל צלנר ודודו לניאדו שזכו לתמיכה חמה וקריאות עידוד בזכות נאומיהם הנלהבים נגד החוק.
"אם הייתם רוצים לצמצם מספר מכוניות על הכביש יש דרכים לעשות את זה, אבל המטרה פה היא למלא את הקופה", אמר צלנר, "אפשר לחלק את העיר לשני אזורים, זה מספיק".

חולדאי מצדו תקף את ברביבאי וטען שהיא היתה שותפה לחקיקת חוק ההסדרים בממשלת השינוי: "הופתעתי כשבוועדת הכלכלה יושבות שתי חברות מועצה של יש עתיד ועוד חבר מועצה (הכוונה ללניאדו) ופועלים נגד החלטת ממשלה".

בהצבעה על חוק העזר השיג חולדאי רוב של 20 חברי מועצה מול חמישה מתנגדים. לכן, בקרב מתנגדי הרפורמה יש כעס גדול על חברי המועצה, ואתמול דובר על כך שכל מי שהצביע בעד החוק "יסומן". "הם כולם גמרו את הקריירה בתל אביב, בושה הם אפילו לא הסתובבו לקהל, הצביעו כמו בובות"", אמר אחד הפעילים שנכחו בישיבה, ופעיל אחר הוסיף: "היו צריכים לעשות הצבעה חשאית. כולם מפחדים מחולדאי".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *