מלחמות השרון לא עוצרות לרגע.
ימים ספורים בלבד עברו מאז השלכת הרימון לעבר בית במזרח כפר סבא, וניסיון הצתה של מונית באותו אזור, בלילה בין שבת לראשון התפוצץ מטען חבלה בפתח תקווה.
קצת אחרי חצות, התקבל דיווח על פיצוץ עז שנשמע ברחוב כנסת ישראל. למקום הגיעו כוחות משטרה וחבלנים, שבדיקתם העלתה חשד כי מטען הוטמן לאופנוע חונה.
בבדיקת מצלמות אבטחה באזור אותר תיעוד, שבו נראה גבר רעול פנים מתקרב אל האופנוע כשבידו מטען חבלה, מצמיד אותו לאופנוע, מדליק את פתיל ההצתה ונמלט מהמקום.
בחלוף מספר שניות המטען מתפוצץ וגורם לנזק. במשטרה בודקים קשר בין פיצוץ המטען הזה, לבין פיצוץ המטען שהושלך לעבר חנות הירקות ברחוב פינס בפתח תקווה, בלילה בין שלישי לרביעי בשבוע שעבר – אותה חנות שהבעלים שלה נפצע מירי לפני מספר שבועות.
הערכה היא, כי גם הפיצוץ בלילה בין שבת לראשון, הוא חלק מסדרה ארוכה של אירועים במסגרת סכסוך מר ואלים בין שתי כנופיות בגזרת הערים פתח תקווה – כפר סבא – רעננה.










האלפרונים נכנסו לסכסוך שהם לא ידעו איך לצאת ממנו חשבו הם משחקים עם ילדים כניראה שכחו שהם בסך הכל מלווים בריבים עכשיו הם פתחו חזית עם אנשים עם קבלות והם הקבלות היחידות שלהם זה בקיוסקים ובחנויות סלולר
וואלה צודק
מה זה נפצים של פורים בדיחה רוצים לעשות משהו תעשו חנויות סגורות כלי רכב חונים מה קרה אין ביצים לעשות כמו שצריך רק להביא משטרה יודעים
נגמר הפארטייה של ע** וגם של הבן של ז״ל עשו טעות
כל הכסף שבעולם לא יסב שלום
עשו טעות על 50₪ שיתביישו גיבורי ישראל
רק האלפרוני פייטר פתח תקווה מתחבא במקלט… חחח כאילו זה מה שיעזור חחחחחחחחחח