אשקלון: מוכר למשטרה נפצע קל מפיצוץ ברכב

שתף כתבה עם חברים

אם יתברר כי הפיצוץ ברכב הוא אכן תוצאה של ניסיון חיסול, הרי שאין מדובר בניסיון ראשון: לפני מספר שנים הוא נפצע מיריות שנורו לעברו

הרכב בזירת הפיצוץ (צילום: משטרה)

במשטרה התקבל (חמישי, 9.1) דיווח אודות פיצוץ ברכב שארע בצומת הרחובות אקסודוס ומנחם בגין בעיר אשקלון. כוחות משטרה שהגיעו אל המקום וסגרו את הזירה הבחינו כי הרכב נפגע בעיקר בחלקו הקדמי, במהלך נסיעה ובעת שהנהג פנה ימינה בצומת. הנהג הפצוע פינה עצמו למרכז הרפואי ברזילי במצב קל, כשהוא סובל מחבלות בגפיים התחתונות, והועבר לבדיקות הדמיה. חוקרי זיהוי פלילי וחבלנים אספו ממצאים בזירה. במקביל החלו חוקרי המשטרה בחקירת נסיבות המקרה. מסתמן כי הרקע לאירוע הנו פלילי.

לאתר "פוסטה" נודע כי הפצוע הוא תושב אשקלון, בשנות ה-40 לחייו, מוכר למשטרה היטב וככל הידוע לפחות בעבר היה מקורב לעבריינים מוכרים. הוא אף הופלל עם חלק מהם על ידי סוכן סמוי והסתבך בתיק ייבוא קוקאין מאירופה. באותו תיק הוגש נגדו כתב אישום, הוא הורשע בקשירת קשר לפשע במסגרת הסדר טיעון, והוטלו עליו מספר חודשי מאסר. אם יתברר כי הפיצוץ ברכב הוא אכן תוצאה של ניסיון חיסול, הרי שאין מדובר בניסיון ראשון. לפני מספר שנים נורו לעבר האיש יריות, הוא נפצע קשה ברגליו ועבר מספר ניתוחים.

השארת תגובה

תגובה אחת על “אשקלון: מוכר למשטרה נפצע קל מפיצוץ ברכב”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *