עו"ד אילן בורדה וצוות המשרד שלו מעניקים ללקוחות שירות מקצועי ואיכותי המבוסס על ניסיון של שנים רבות במערכת אכיפת החוק.
עו"ד אילן בורדה משרה תחושת ביטחון לכל לקוח, פועל מתוך שליחות ונאבק בנחישות על מנת למצות את זכויותיו.
עו"ד אילן בורדה, מייסד ובעלים, הוא תת גונדר בדימוס, שירת למעלה משלושה עשורים בשירות בתי הסוהר.
כיהן בצמרת הארגון כראש חטיבת המודיעין, ובמהלך שירותו פיקד על מספר בתי סוהר.
עו"ד אילן בורדה בוגר תואר ראשון ושני במשפטים ותואר ראשון במנהל עסקים.
חבר בלשכת עורכי הדין של ישראל, וחבר בוועדת שב"ס של לשכת עורכי הדין.
עו"ד אילן בורדה מוסמך כמגשר ובוגר קורס דירקטורים.
בעברו כיהן כחבר הנהלת קרנות הסוהרים (חבר דירקטוריון), וכחבר בנשיאות איפ"א (חבר דירקטוריון).

התמחות מיוחדת בייצוג אסירים
משרד עורך דין אילן בורדה הוא בעל ניסיון עשיר בכל הליכי ונוהלי שב"ס, ככזה הוא מומחה לטיפול בעתירות אסירים.
עו"ד בורדה יכול להעריך מראש את סיכויי העתירה, לפנות לגורמים הרלוונטיים עוד טרם הגשתה כדי לברר את עמדות הנוגעים בדבר, ובמידת התורך ללייצג את הלקוח בבית המשפט.
ניתן להגיש עתירות אסיר בגין כל נושא הקשור לתנאי מאסר או החלטות מנהליות של שרות בתי הסוהר בעניינו של האסיר.
ייצוג אסירים בוועדות שחרורים – לפי חוק שחרור על תנאי ממאסר ועדת השחרורים יכולה להעניק שחרור מוקדם לאסיר, לאחר שריצה שני שליש מתקופת מאסרו. הרעיון העומד מאחורי החוק הזה הוא לאפשר לאסיר להשתקם ולחזור לקהילה כאזרח מן השורה.
ועדת השחרורים הידועה בכינויה "ועדת שליש", מתכנסת בסמוך למועד ריצוי שני שלישים מתקופת מאסרו של האסיר ובמקרה של דחייה ניתן לבקש דיון נוסך לאחר שישה חודשים מיום הדחייה. לקראת מועד זה על האסיר לפנות לוועדה ולבקש שידונו בשחרורו המוקדם.
בפני הוועדה מובאים שיקולים רבים בעד ונגד השחרור המוקדם כדי להחליט לאיזה בקשה להיענות באופן חיובי, לדוגמא: אופן התנהגותו של האסיר במהלך מאסרו, הליך השתקמותו, האם שחרורו אינו גורם עוד לסכנה לציבור ועוד.
חשוב מאוד לשכור עורך דין לייצוג האסיר בדיון לשחרור מוקדם, לייצוג מול הועדה, סיוע בהגשת הבקשה וערעור על החלטת הוועדה במידת הצורך לבית המשפט המחוזי.
הכי חשוב (!!!) ללוות את האסיר, לערוך לו הכוונה נכונה במהלך המאסר, לקדם בשיתוף הרשויות תוכנית שיקום שתסייע לו במעמד המכריע מול ועדת השחרורים.
