![]() |
| משאית הגראס של להב 433 (צילומים: דוברות משטרת ישראל) |
במהלך הלילה שבין חמישי לשישי (22.11) ביצעה יחידת אתג"ר בלהב 433 פעילות בכפר שופא באיזור טול כרם. במסגרת הפעילות נעצר חשוד תושב הכפר בשנות השלושים לחייו, שעל פי החשד יחד עם מעורבים נוספים הפעילו משחטת רכבים בכפר. בפשיטה על המשחטה נתפסו בין היתר שבעה סטים של מחשבי רכב המשמשים כאמצעי להנעת רכבים, שאותם על פי החשד גונבת הכנופייה בשטחי ישראל, ושלושה סטים של רכבים מפורקים החשודים כגנובים.
בתוך המבנה אשר שימש לאחסנת חלקי הרכב התגלתה במפתיע מעבדת הידרו ונתפסו למעלה מ-200 שתילים בוגרים של מריחואנה וציוד רב המשמש על פי החשד כמעבדה לגידול הסמים. לחשוד מיוחסות עבירות של קבלת חלקי רכב גנובים ופירוק כלי רכב והוא מובא לדיון בהארכת מעצרו בשעה זו בבית המשפט הצבאי בעופר.
חקירת החשוד והחשדות הנוגעים להפעלת המשחטה מבוצעת על ידי אתג"ר, ואילו חקירת החשדות הנוגעים למעבדת ההידרו הועברה לטיפול מחוז ש"י.
![]() |
![]() |
| למעלה: חלקי מחשבים המשמשים להתנעת רכבים. למטה: המשחטה |










