שופטת בית משפט השלום בתל אביב, הדסה נאור, גזרה חודשיים עבודות שירות בלבד על נאשם שביצע מעשה מגונה בצעירה שעבדה איתו. זאת במסגרת הסדר טיעון בין הצדדים, שהסכימו על הגשת כתב אישום מתוקן וכן על העונש.
לפי כתב האישום, המקרים קרו בחודשים פברואר ומרץ 2013. הנאשם, שיוצג על ידי עו"ד נס בן נתן, חשק בקשר רומנטי עם צעירה עמה עבד. עו"ד אלון סיון מהפרקליטות טענה בכתב האישום, כי הנאשם ליטף במספר הזדמנויות את ירכיה של המתלוננת, את ידיה ושערה. המעשה האחרון, שהוביל להגשת התלונה במשטרה, ארע ב-14 במרץ 2013, כאשר השניים שהו במעלית לבדם. הנאשם הצמיד את המתלוננת לקיר המעלית, ניסה לנשקה, וליטף את ישבנה. היא הדפה אותו וצעקה "לא", והוא חדל מהמעשים.
![]() |
| עו"ד נס בן נתן |
עו"ד בן נתן טען, כי "מדובר באדם ללא עבר פלילי" וכי "מדובר באדם לו אין ניסיון רב בחיזור. הוא ניסה לחזר אחריה ומסכים שעשה זאת בצורה מסורבלת. המתלוננת לא אמרה 'לא' אלא רק בשלב האחרון כשדחפה אותו… לפעמים נשים שנאנסו לא חווות את הדברים בצורה כה רצינית… מי שהיה קורא את התצהיר בלי לקרוא את כתב האישום, היה סבור שמדובר באונס ברוטאלי".
השופטת נאור התחשבה בהערכת המסוכנות של שירות המבחן, לפיה הנאשם מביע חרטה ואמפתיה אמיתית כחפי המתלוננת. עם זאת, היא לא הסכימה כי ניתן לראות במעשים "חיזור", בפרט כאשר לוקחים בחשבון את העובדה שהמתלוננת נישאה לאחרונה ואת פער הגילאים בין השניים. עוד היא ציינה, כי "העובדה שחייכה אליו במקום העבודה, אינה יכולה להתפרש כהסכמה לפגיעה בגופה".
מלבד עבודות השירות, הנאשם יפצה את המתלוננת בסכום של 8,000 שקלים.








