נעצר חשוד ברצח שחקן כדורגל בכפר קאסם

שתף כתבה עם חברים

חוקרי ימ"ר מרכז עצרו צעיר, בן 18, ללא עבר פלילי בחשד למעורבות ברצח שחקן קבוצת מ.ס. כפר קאסם מליגה א', סוהייב פריג', בחודש שעבר. הרקע טרם נחשף וכלי הרצח לא נתפס . עדכון: שני החשודים שוחררו בתנאים מגבילים

בית משפט השלום בפתח תקווה האריך את מעצרו של אחמד עיסא (18) מכפר קאסם שנעצר בחשד לרצח בשחקן קבוצת מ.ס. כפר קאסם מליגה א', סוהייב פריג', לפני כשבועיים.

כזכור, ב- 24 בינואר, סמוך לחצות, התקבלה בתחנת קדמה הודעה על פצוע ירי מכפר קאסם שהגיע לבי"ח בילינסון. כעבור זמן קצר הוא מת מפצעיו. מחקירה ראשונית עלה כי פריג' הגיע לכיוון הבית בו התגורר בכפר קאסם אז נפתח לעברו ירי על ידי אלמונים שנמלטו מהזירה. החקירה הועברה ליחידה המרכזית של מחוז מרכז.

בתום פעולות חקירה סמויות וככל הנראה מידע מודיעיני עצרו חוקרי היחידה את עיסא, צעיר ללא עבר פלילי, בחשד למעורבותו ברצח. הצעיר הכחיש את המיוחס לו ואף מסר אליבי שסנגורו , עו"ד ג'ואד נאטור, ביקש לבדוק את גרסתו של מרשו שטען כי היה בעבודה ובמקום אחרים בזמן שבוצע הרצח.

od natur juad 150
עו"ד ג'ואד נאטור

"מדובר בבחור צעיר שהכיר את אותו מנוח, שחקן כדורגל מוכר בכפר קסאם, היה בקשר עם החשוד ועם משפחתו, החשוד ומשפחתו ניחמו את משפחתו של המנוח, נדהמו לאותו רצח מזעזע", טען עו"ד נאטור בבית המשפט. "מרשי שיתף פעולה עם החקירה, מסר שמות של אנשים שנכח איתם, שהיה בעבודה ומשם המשיך למקומות שאני לא אפרט כדי לא לשבש את החקירה ".

נציג המשטרה ציין בדיון שכלי הרצח לא נתפס אז כן נתפס מכשיר הטלפון של החשוד שהועבר לבדיקה. במשטרה טרם חשפו את הרקע או המניע לרצח ומה קושר את החשוד לביצועו. המשטרה ביקשה מבית המשפט להאריך את המעצר ב – 12 ימים, ומנגד הסנגור ביקש להאריך את מעצרו במספר שעות או לכל היותר ביום על מנת לבדוק את האליבי של החשוד.

עדכון (11.2.15)

חוקרי ימ"ר מרכז עצרו את טמר עודה – החשוד אף הוא במעורבות ברצח שחקן הכדורגל יחד עם חברו, אחמד עיסא, שעצור מזה מספר ימים. בדיון הארכת המעצר לא נחשפו פרטים חדשים לגבי הרקע לרצח או מה חלקו של כל אחד מהחשודים שממשיכים להכחיש את המיוחס להם. השופט עמית מיכלס קבע כי חלה התפתחות משמעותית בחקירה מאז הארכת המעצר הקודמת. יחד עם זאת, האליבי של החשודים טרם נבדק והשופט הורה ליחידה החוקרת כי עד לדיון הבא עליה להשלים את כל פעולות החקירה המתבקשות על מנת לאשש או לשלול את האליבי שמסרו החשודים. בסיומו של הדיון מעצרם של השניים הוארך עד 15 בפברואר.

עדכון (15.2.15)

לאחר מספר ימים מעצר התשתית הראייתית לא התחזקה נגד שני החשודים,  והמשטרה הסכימה לשחררם בתנאים מגבילים. השניים שוחררו היום בבית משפט למעצר בית  בן חמישה ימים והרחקה מכפר קאסם במשך עשרה ימים. עו"ד נאטור, המייצג אחד מהחשודים, מסר בתגובה: "לאחר מצוי החקירה ובדיקת טענת האליבי עד תום, לשמחתי הגיעה היחידה החוקרת לכלל מסקנה שאין  כל קשר למרשי בחשדות החמורים שהוטחו בו". 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *