נסגר התיק נגד ראש מועצת עוספיא

שתף כתבה עם חברים

וג'יה כיוף על סגירת התיק שנפתח בעקבות תלונה של עובדת מועצה על הטרדות ומעשים מגונים: "עלילת שווא זדונית. האמנתי שהאמת תצא לאור"

kayuf wagia
וג'יה כיוף (צילומים: יואב איתיאל)

הפרקליטות סגרה את תיק החקירה כנגד וג'יה כיוף, ראש המועצה המקומית עוספיא.

באוגוסט אשתקד זימנה לה"ב 433 של המשטרה את כיוף לחקירה בעקבות תלונה של עובדת מועצה על הטרדות ומעשים מגונים לכאורה. כיוף הכחיש, ואף פרסם גילוי דעת בחתימתו, בו טען בתוקף כי מדובר במזימת נקמנות של יריביו הפוליטיים. היום (21.12) הודיעה פרקליטות מחוז חיפה על סגירת התיק "מחוסר ראיות מספיקות להעמדה לדין".

כיוף אומר ל"פוסטה", את מה שאמר מאז צצו הטענות ונפתחה החקירה: "לא היו דברים מעולם. מדובר בעלילת שווא זדונית. אני האמנתי לאורך כל הדרך ברשויות החוק כי תוצאנה את האמת לאור".

od ulaman tammy yoav itiel
עו"ד תמי אולמן

 

"סוף סוף הצדק יצא לאור", אומרת גם הסנגורית של כיוף, עו"ד תמי אולמן, "מהרגע הראשון הייתי משוכנעת כי דין תיק זה להיסגר". היא הוסיפה: "לא אחת אני נקראת להרצאות בעניין מתלוננות שמשתמשות במערכת על מנת להפליל חפים מפשע וזה המקרה הקלאסי, שייתווסף עכשיו לאוסף הדוגמאות לאותן תלונות שווא". 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *