|
| השוטרים במבצע |
שוטרי היחידה המרכזית של מחוז חוף עצרו הלילה (8.8) 24 חשודים בסחר בסמים. זאת, בתום חמישה חודשי הפעלה של סוכנת סמויה שהפלילה אותם. הם מאזור חיפה, נהריה, עכו, הכפרים הסמוכים והקריות. כ– 200 בלשים ושוטרים, בסיוע יחידת הכלבנים, פשטו לפנות בוקר על בתי החשודים וביצעו את המעצרים. במהלכם נתפסו סמים מסוגים שונים, ביניהם, חשיש, אקסטזי וקוקאין.
לבית משפט השלום בחיפה, הביאו (שלישי, 8.8) חוקרי היחידה המרכזית של מחוז חוף את עצורי מבצע "הסוכנת". בדיונים נפרדים בעניינו של כל אחד מהם, שהתקיימו במקביל בשני אולמות, ביקשו את הארכת מעצרם ב-8 ימים בחשד לסחר בסמים וקשירת קשר לביצוע פשע.
חלק מהחשודים הובאו לדיונים בהארכת מעצרם, שם ביקש נציג המשטרה, רס"מ שגיב ביטון, להאריך את מעצרם בשמונה ימים בחשד לסחר בסמים וקשירת קשר לפשע.
אחמד עבוד, תושב עכו בן 20, מיוצג על ידי עו"ד עלי סעדי. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
חאלד אבו סטילה, תושב עכו העתיקה בן 22, ללא עבר פלילי, מיוצג על ידי עו"ד בוריס שרמן. מעצרו הוארך עד 13.8. עו"ד שרמן מתכוון לערער.
נור אל-דין קרעאוי, נהג מונית תושב ג'דידה-מכר (52), ללא עבר פלילי, מיוצג על ידי עו"ד עריד ויסאם. מעצרו הוארך עד 13.8.
אחמד אלעביד תושב עכו העתיקה בן 20 המיוצג על ידי עו"ד פארס בריק. מעצרו הוארך עד 13.8.
חאלד אבו עלי, תושב עכו בן 22, מיוצג על ידי עו"ד ליאור בר זהר. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
אסעד עבאהרי, תושב יד לבנים חיפה בן 22, מיוצג על ידי עו"ד לאוניד פרחובניק. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
רמי ברמכי, תושב החשמל חיפה בן 20, מיוצג על ידי עו"ד אביב חוזה. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
מוחמד אבו חלף תושב העיר התחתית בחיפה בן 35, מיוצג על ידי עו"ד יגאל טרובמן. מעצרו הוארך עד 13.8.
הישאם עואודה תושב רחוב הקישון, בן 19, מיוצג על ידי עו"ד מונא אבו אל יונס. מעצרו הוארך עד יום 13.8.
ראמי אבו אל היג'א מעכו, מיוצג על ידי עו"ד אבו אל יונס. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
גנאדי קוגן תושב עכו בן 28, מיוצג על ידי עו"ד שגיא מלח. מעצרו הוארך בהסכמה, עד יום 13.8.
אניס פיראן תושב עכו בן 20, מיוצג על ידי עו"ד עלאא סלימאן. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
חאלד חסון תושב עכו בן 24 מיוצג על ידי עו"ד עלי סעדי, ושמעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
סולטאן עוואד תושב עכו בן 22 שיוצג על ידי עו"ד לאוניד פרחובניק ועו"ד יגאל טרובמן מטעם הסניגוריה הציבורית, ושמעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
חאלד שעבאן תושב עכו בן 28, מיוצג על ידי עו"ד מלח. מעצרו הוארך עד 13.8.
בדיונים אחרים טען רס"ב אלכס סוויטקין טען בפני השופט אחסאן כנעאן.
פיראס סעיד אגא, תושב עכו בן 28, שמיוצג על ידי עו"ד סעדי דבאח שלא נכח, ושמעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
שון שמעון זירה, תושב עכו בן 20 המיוצג על ידי עו"ד רגינה קוזניץ. מעצרו הוארך ביממה אחת בלבד, לאחר שהשופט קבע כי "אין עבר פלילי והסם שנחשד שסחר בו הוא מסוג חשיש ולא קוקאין", בעסקה אחת.
נאיף יאסין תושב עכו העתיקה בן 27, שיוצג על ידי עו"ד סעדי בשם עו"ד שאדי דבאח. מעצרו הוארך בהסכמה עד 13.8.
האני עבד אל לטיף תושב עכו בן 29 המיוצג ע"י עו"ד באסל פלאח, שמעצרו הוארך עד יום שישי 11.8.









