דניאל בן זקן (24), עבריין מין בפיקוח, הואשם (17.1) בבית משפט השלום בראשון לציון בהפרת צו פיקוח, מעשים מגונים בפני קטינות שטרם מלאו להן 16, מעשים מגונים בקטינות בלא הסכמתן, הטרדה מינית והתנכלות, איומים, והטרדה באמצעות מתקן בזק.
לפי כתב האישום, בן זקן ביצע את העבירות כלפי שמונה קטינות בנות 13-17, לאחר שרק ביולי האחרון שוחרר ממאסר על מעשים דומים. עו"ד אפרת פאר-גרונדלנד מהפרקליטות טוענת כי הוא עשה זאת באמצעות חשבון אינסטגרם עם כ-17 אלף עוקבים, בו העלה תמונות וסרטוני וידיאו של עצמו. נטען כי הוא התכתב באמצעות אינסטגרם עם שמונה הקטינות, בשיחות בעלות אופי מיני, כולל שיחות וידיאו, החליף איתן מסרונים מיניים המתארים ביצוע מעשי מין שונים, והחליף איתן תמונות וסרטונים מיניים, לרבות כאלה בהם הוא או בת שיחתו נראים בעירום או בלבוש מינימאלי. בנוסף נטען, כי בן זקן קיים פגישות עם חלק מהקטינות, במהלכן יצר איתן מגע מיני.
לפי כתב האישום, את כל זה זאת ביצע בן זקן באופן ממושך ותוך הפרת תנאי צו פיקוח שהוטל עליו כאמור, לאחר ששוחרר מהכלא בגין ביצוע עבירות מין בקטינים. הפרקליטות טוענת כי הוא פעל בצורה מניפולטיבית ומתוחכמת, בשיטתיות ובדפוס פעולה חוזר כלפי מספר רב של קטינות, תוך שהוא מנצל את חולשתן ואת גילן הצעיר. עו"ד פאר-גרונדלנד ביקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים, מאחר ש"מסוכנותו מתעצמת על רקע עובדות אלה, אשר מבטאות את חוסר המורא והזלזול הבוטה שהמשיב מפגין כלפי החוק, ואת חוסר יכולתו לשלוט ביצריו המיניים".







