
הרוג ופצוע בינוני בתאונת דרכים בכביש 293 סמוך לשדה צבי שבדרום. מתחקור ראשוני עולה כי הרכב שבו שני הנוסעים תושבי רהט היו בו התהפך. ההרוג הוא בתאונה הוא ככל הנראה הנוסע, ופצוע הוא הנהג.
ממד"א נמסר כי בשעה 21:08 התקבל דיווח על רכב שהתהפך סמוך לבית קמה לכיוון שדה צבי. צוותי רפואה נאלצו לקבוע את מותו של צעיר כבן 20 ובנוסף פינו לבית חולים סורוקה צעיר כבן 20 במצב בינוני, יציב, בהכרה, עם חבלות בראש ובבטן.
פאראמדיק מד"א נג'יב סאנע וחובש מד"א עלי אל נימר סיפרו: "כשהגענו המקום היה חשוך, ראינו בשדה בצד הדרך רכב מעוך והפוך על הצד, בתוך הרכב נלכד צעיר כבן 20 הוא היה מחוסר הכרה, בסיוע הכבאים חילצנו אותו מהרכב, ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו, צעיר נוסף כבן 20 שכב מחוץ לרכב כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מחבלות בראש ובבטן, לאחר טיפול ראשוני בשטח פינינו אותו לבית חולים תוך המשך טיפול כשמצבו בינוני ויציב. "





