די-אן-איי על גרביים בדירה הוביל למעצר מוכר למשטרה בחשד לפריצה

שתף כתבה עם חברים
פורץ בפעולה (צילום ארכיון להמחשה )

בן 41 מבני ברק צבר בעברו 12 הרשעות בעבירות איומים, רכוש, סמים ואלימות שבגינן ריצה מספר מאסרים. לפני כארבע שנים הוא נשפט במסגרת הסדר טיעון למאסר על סחיטה באיומים.
השבוע הסתבך בתיק נוסף – חשד להתפרצות לבית מגורים בהוד השרון. לפי החשד, ב-24 באוגוסט הוא פרץ לבית ברחוב האורנים בזמן שבעלי הדירה לא שהו במקום. מספר שעות לאחר מכן, כאשר שבו אל ביתם, הם הבחינו שנפרץ.

לאחר חקירה ראשונית הובא החשוד לבית משפט השלום בפתח תקווה, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בשישה ימים. בפתח הדיון אמר נציג המשטרה כי בדירה נתפסו גרביים שעל פי החשד שימשו את הפורץ במהלך הפריצה. הגרביים נשלחו לבדיקת מעבדה וב-19 באוקטובר התקבל די-אן-איי שנמצא עליהם והצביע על החשוד. מאז, כך לפי המשטרה, בוצעו מספר ניסיונות לאתר אותו, אולם החוקרים הצליחו בכך רק שלשום (26 אוקטובר).

החשטד, שמיוצג על ידי עו"ד טל ליטן, הכחיש בחקירתו את המיוחס לו. במהלך חקירתו ביקש שיראו לו את הבית שנפרץ, כיוון שלדבריו הוא עובד כשליח ועושה שליחויות למקומות שונים. השופטת דורית סבן נוי קבעה כי קיים חשד סביר הקושר את החשוד למיוחס לו. לפיכך, מעצרו הוארך בשלושה ימים, עד 29 באוקטובר. בסופו של דבר המשטרה נמחכה בדעצה והחשוד שוחרר.

השארת תגובה

תגובה אחת על “די-אן-איי על גרביים בדירה הוביל למעצר מוכר למשטרה בחשד לפריצה”

  1. בדיחה רעה אם מישהו זורק בגד גרביים נעליים ומישהו לוקח וזורק בזירת פשע זה עושה אותו אשם אם ככה אפשר להפליל כל אחד .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *