
חסן מוחמד, תושב נוף הגליל, נעצר אתמול ושוחרר בתנאים מגבילים בחשד לאי דיווח על הכנסות ממסחר ברכבים משומשים בהיקף מוערך של מיליוני שקלים.
לפי החשד, החשוד השתמש בבני משפחתו לרישום כ-1,000 בעלויות על רכבים וייפויי כוח לקנייה ומכירה, ואף עשה שימוש בחשבונות בנק על שמותיהם ובחברה שרשם על שם בתו, על מנת להסוות את פעולותיו.
מעצרו של החשוד בא במסגרת חקירה שמנהל בעניינו פקיד שומה חקירות חיפה והצפון. מהחקירה עולה כי מאז 2018 עוסק החשוד בקנייה ומכירה של רכבים משומשים, וכי הכנסותיו מגיעות לסכומים של מיליוני שקלים. עוד עלה מהחקירה כי החשוד פעל במזיד ובערמה על מנת להתחמק מתשלום מס ולהסתיר את עיסוקו מרשויות המס, בין היתר באמצעות שימוש בחברה בשם "ע. ע. טורעאן מוטורס בע"מ" שאותה כאמור רשם על שם בתו, תוך שהשתמש בתו סחר של החברה לרשום רכבים וייפויי כוח.
החשוד הובא לבית משפט השלום בחיפה ושוחרר בתנאים מגבילים (31 יולי). חקירתו נמשכת.
הסנגור, עו"ד זהר נסים ממשרד נסים את כהן ניסן, מסר בתגובה: "מדובר בחשד ראשוני לגביו מרשי כופר מכל וכל. לכשאבק החקירה ישקע החשד הראשוני יתברר כחשד שווא ולא מעבר לכך".









