לאחר תצפית ומעקב של המשטרה, נעצר אתמול (4.9) תושב טייבה, בחשד שסרסר באשתו, ולאחר מכן סחט את הלקוח באיומים. לפי החשד, הגבר בן ה-30 סרסר באשתו בת ה-25, וסיפק את שירותיה המיניים לתושב אחד הכפרים באזור ואדי ערה, ולאחר מכן סחט אותו כספית לאורך תקופה ארוכה, תחת איומים שיחשוף את הקשר בפני משפחתו.
החקירה נפתחה בתחילת השבוע, עם קבלת התלונה מתושב אחד הכפרים בוואדי ערה, על כך שמזה שנה וחצי הוא נסחט על רקע מיני, לאחר שהתפתה ובא במגע מיני עם צעירה שפגש ברשת החברתית. לדבריו, מיד לאחר מכן הופיע בבית העסק שלו בעלה של הצעירה, ודרש ממנו תשלום בסך אלפי שקלים מדי חודש, כדמי שתיקה ופיצוי.
לפי החשד, הקורבן שילם עד כה עשרות אלפי שקלים לאורך תקופה ארוכה, וכעת הוא חושש לחייו אם לא יעמוד בהסדרי התשלומים לסוחט. לכן, הסביר המתלונן, ביקש את עזרת המשטרה.
אמצעים טכנולוגיים ומעקב של בלשי תחנת בקה אל גרביה אחר מפגש מתואם בין הסוחט לקורבן, הביאו למעצרו של הבעל, זמן קצר לאחר שלכאורה הועבר אליו סכום כסף נוסף. במקביל, עוכבה אשתו לחקירה בחשד לסיוע לדבר עבירה. מעצרו של החשוד בסחיטה הוארך בבית משפט השלום בחדרה עד יום שני הקרוב (9.9).










להכניס את ה……. ובעלה לכמה שנים ולעקל את הבית שלהם שיחזירו את הכסף ושמשמו דוגמה…