
לבית משפט השלום בראשון לציון הוגש כתב אישום נגד לירן פאר (32) מחולון, המייחס לו 21 אישומים על עבירות סמים.
באישום הראשון מיוחסת לנאשם החזקת כ-544 גרם קנאביס וכן חשיש במשקל של 24 גרם. 20 האישומים הנוספים מייחסים לפאר – לו אין עבר פלילי – עבירות סחר בסמים. נטען כי מכר קנאביס ל-20 לקוחות שונים, אחד מהם קטין.
התשתית הראייתית נגד הנאשם מתבססת על דוחות פעולה של השוטרים, ממצאים ממכשיר הטלפון שלו ועדויות של לקוחות.
מלבד כתב האישום הוגשה נגד הנאשם בקשה למעצר עד תום ההליכים, ממנה עולה כי בתחילה הוא מסר לשוטר בשטח שהסמים שנתפסו שייכים לו, אך לאחר מכן טען כי לא ידע על כל הכמות והרחיק את עצמו מהסמים. ביחס לעבירות הסחר הכחיש או שמר על זכות השתיקה.
סנגורו של הנאשם, עו"ד יצחק איצקוביץ', הסכים לקיומן של ראיות לכאורה, למעט בשניים מאישומי הסחר. הסנגור עתר לשחררו לחלופת מעצר עוד בטרם קבלת תסקיר, בין היתר בנימוק שאין לו עבר פלילי.
נוכח העובדה שהמתנה לקבלת תסקיר עשויה להימשך שבועות ארוכים, השופט אבי וסטרמן החליט להיעתר לבקשת ההגנה והורה למנהל הפיקוח האלקטרוני לתת חוות דעת בדבר מידת התאמתו של הנאשם לשחרור למעצר בית באיזוק. דיון המשך נקבע ל-11 באוגוסט.










