
באתר "פוסטה" דווח על תושב כפר יונה אשר הורשע בעבירות של זילות בית המשפט עקב סדרת הכפשות וגידופים שכתב ברשת על שופטי בית המשפט למשפחה שדנו בהליכי הגירושין ומאבקי המשמורת בינו לבין אשתו.
הנאשם גם הורשע בפרסום אסור של הקלטות ופרוטוקולים מדיוני בית המשפט שנערכו בדלתיים סגורות.
בכתב האישום נמנו לא פחות מ-26 פוסטים שפרסם הנאשם בפייסבוק על שופט בית המשפט לענייני משפחה, ש"ב, שפרסומם נקבע כעבירה פלילית. כך למשל כתב: "זהו השופט שמנע מבני אבא שלוש שנים. בכל מדינה מתוקנת בעולם, השופט הסדיסט והמושחת היה יושב בכלא על פשעים נגד האנושות… שופט עבריין אלים שהרס לי ולבני את החיים. את בני אני פוגש שעה בשבוע במרכז קשר רק בגלל שופט מטורף אלים ומסוכן… חלאת האדם… מלחמתי בך תימשך עד אשר תחזיר את מינוי השפיטה לנשיא המדינה!!! לפני 70 שנים ההיסטוריה שפטה אנשים כמוך".
באתר יוטיוב העלה הנאשם הקלטות מדיוני בית המשפט לענייני משפחה, בצירוף תמונת השופט.
בדצמבר 2017 פסל עצמו השופט מושא הגידופים מהמשך הטיפול בתיק, שהועבר לשופט אחר, אשר הפך גם הוא יעד להתקפותיו של הנאשם, עד אשר אף הוא פסל עצמו לבסוף מעיסוק בתיק.
הנאשם, באמצעות סנגורו עו"ד אבי אוחנה, אישר שכתב את כל הפוסטים, אך כפר בכך שביצע עבירה פלילית של ביזוי בית המשפט ופרסומים אסורים. בחקירתו טען כי מדובר במאבק ציבורי לגיטימי "כאזרח ישראל שחי במדינה דמוקרטית ויש לו עדיין חופש ביטוי. אני מקווה כאזרח ישראל שכלל הציבור ימשיך לשמוע את ההקלטות האלו". לדבריו בחקירה, השופט "הרס לו את החיים" והוא הגיש נגדו 19 תלונות.
כאמור, טיעוניו אלה לא מנעו את הרשעתו.
בשלב הטיעונים לעונש כפר עו"ד אוחנה בטענת התביעה, אמר כי מנסים "להחיות דוקטרינה על חשבון הנאשם" וטען כי אין חובה לדון אותו במישור הפלילי. הוא גם הגיש חוות דעת מומחה מטעמו, לפיה נשקפת מסוכנות נמוכה מהנאשם.
השופט גיא אבנון ציין כי הנאשם בחר שלא לבקש תסקיר משירות המבחן. הוא הוסיף כי בחר להתחשב בנסיבות שהציגה ההגנה, וציין את מיעוט הפעמים שבהם דנו בעבירות מסוג זה בבתי המשפט.
לבסוף, השופט אבנון קבע: "בניגוד לטענות הנאשם, לא הפנמה ולא שיקום עומדים לנגד עינינו, כי אם אדם שהבין כי הגיעה שעתו ליתן את הדין על מעשיו הרעים, ומנסה בתום משפטו למזער את עונשו". לפיכך, השופט גזר על הנאשם 14 חודשי מאסר וקנס בסך 5,000 שקל.











הוא צודק 100 אחוז אין שופטים בישראל או אוליי נכון להגיד שופטים ח.ר.א
מסכן הבן אדם גמרתם לו תחיים ישר לאישה מגיע הכול