
חוקרי סמים ביחידת מכס מרכז של רשות המסים בדקו חבילה שהתקבלה מכתובת כלשהי בחו"ל וגילו בתוכה קופסאות עץ שהכילו חומר החשוד כסם מסוג "קריסטל" במשקל של יותר מחצי קילוגרם.
החבילה הועברה לידי חוקרי תחנת קרית מלאכי, שפתחו בחקירה לזיהוי זהותו של הנמען, נתין זר מתאילנד (30). הבלשים החליטו לנקוט בתרגיל חקירה: הם חיכו שהחשוד יגיע לדואר לאסוף את החבילה שהזמין. מיד לאחר שקיבל אותה, הוא נעצר. בחקירתו שמר על זכות השתיקה.
שלשום הובא החשוד לבית משפט השלום באשקלון, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בארבעה ימים (22 יוני). בתחילת הדיון התברר כי החבילה רשומה על שמו של החשוד ובעת חיפוש על גופו נתפסו סמים נוספים במשקל של מספר גרמים.
סנגורו של החשוד, עו"ד זאב פלסבורג מהסנגוריה הציבורית, הסכים להארכת מעצר לצורך השלמת פעולות חקירה. השופטת דורית בונדה קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו של החשוד עד 27 ביוני.









