הכל נשאר במשפחת כרסנטי

שתף כתבה עם חברים
ליאור ואלינה כרסנטי

הפליליסטית הוותיקה, עו"ד אלינה כרסנטי, שייצגה נאשמים רבים וידועים הן במשפטים פליליים והן בוועדות השחרורים, רשמה רגע מרגש כאשר נטלה חלק בהענקת תעודת עורך דין לבעלה ליאור, בטקס הסמכת עורכי הדין שנערך השבוע (31 ינואר).
כרסנטי הבעל סיים את לימודיו במכללת שערי משפט לפני כשנה וחצי, ואת ההתמחות הוא עשה בסנגוריה הציבורית של מחוז צפון.
אלינה סיפרה לאתר "פוסטה" כי חלום ילדותו של בעלה היה להיות עורך דין, ואחרי שעבד במשך שנים כמנהל תחום מחשוב (מנהל IT) בחברות ומוסדות שונים – הוא הגשים כאמור את החלום.

בטקס שהתקיים בבנייני האומה, חברי לשכת עורכי דין במחוז צפון העניקו את התעודות, וכרסנטי שמכהנת כיו"ר ועדת שב"ס במחוז התכבדה להעניק לבעלה את התעודה.
"זה היה מרגש", היא אומרת, "בדרך כלל מי שמעניק את התעודה זה יו"ר לשכת עורכי הדין באותו מחוז".

בינתיים התוכניות של ליאור הן להצטרף למשרד של אשתו בתחום הפלילי, שבו עוברים לקוחות רבים מאוד מכל התחומים, ובינהם גם מהתחום הכלכלי כמו דוד אדרי שהיה מנכ"ל פסגות והורשע בעבירות של בשוק ההון וישראל דניאלי, תא"ל במיל' שביצע עבירות מרמה.

 

.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *