שני תושבי רמלה נעצרו בתום מרדף בחשד לירי על רכב אחר

שתף כתבה עם חברים

לפי המשטרה החשודים רדפו ברכב אחר רכב אחר וירו לעברו, המשטרה איתרה את החשודים לאחר שאזרחים רשמו את מספר הרישוי של רכבם

האקדח שנתפס (צילום: משטרה)

משטרת מרחב ירקון פתחה בחקירה בלילה שבין שבת לראשון, אז התקבל דיווח על קולות ירי ברחוב שינקין בתל אביב (6 נובמבר).
בדיקה ראשונית של שוטרי המרחב העלתה כי הירי בוצע משני כלי רכב. זמן קצר לאחר מכן אותר אחד מכלי הרכב ביפו ולאחר מרדף רגלי השוטרים עצרו חשוד. בסריקות אף נמצא אקדח שהחשוד השליך לכאורה במהלך מנוסתו. בתוך כך, השוטרים עצרו חשוד נוסף שהיה עמו ברכב. באירוע עצמו לא היו נפגעים.

החשודים שנעצרו הם מוחמד אלשאער (21) ותאמר כוארע (21) מרמלה, המקושרים לגורמי פשיעה מוכרים מאזור השפלה. הם הובאו אתמול לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרם בשישה ימים.
המשטרה ייחסה לחשודים עבירות קשירת קשר לפשע, ירי מנשק חם באזור מגורים, שיבוש הליכי משפט, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, נהיגה פוחזת ברכב, החזקת נשק, סיכון אדם בנתיב תחבורה ועבירות נוספות.

בפתח הדיון סיפר נציג המשטרה על הנסיבות שהובילו למעצרים: "הרכב הראשון שכביכול נרדף על ידי הרכב השני פגע ברכבים חונים. בשלב מסוים מהרכב הרודף נורו יריות לעברו של הרכב. עוברי אורח רשמו את מספר הרכב וכעבור כ-20 דקות הרכב אותר ביפו. החשוד תאמר החל לברוח, אחרי צעדים ספורים השליך אקדח עטוף בסמרטוט ובהמשך הריצה השליך זוג כפפות. החשודים הכחישו קשר לירי".

לצד בדיקת מצלמות אבטחה בנתיב המילוט, המשטרה גבתה עדויות ואמורה לגבות עדויות נוספות. בשלב זה אין בידי החוקרים עדות של מי שלעברו בוצע הירי. כך או כך, סנגוריהם של החשודים, עורכי הדין אופיר חגואל ולירון שרקוביק, הכחישו את המיוחס למרשיהם ועתרו לשחררם מהמעצר. מהחלטת השופטת כריסטינה חילו אסעד עולה, כי הרכב שייך לתאמר, והוא גם חשוד כי זרק את האקדח והכפפות.
בתום הדיון, מעצרם של השניים הוארך עד 10 בנובמבר.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *