
פצעיר נפצע באירוע ירי באזור פתח תקווה (27 בנובמבר).
בשעה 20:34 התקבל דיווח על צעיר שנפצע מירי בדרך זבולון המר סמוך לצומת העיפרון בפתח תקווה (27 נובמבר). למקום הוזעקו צוותי מד"א, איחוד הצלה ומשטרה. חובשים ופרמדיקים העניקו טיפול רפואי ופינו למרכז הרפואי בילינסון צעיר כבן 19 במצב בינוני, בהכרה, עם פציעות חודרות.
ישראל הורביץ, חובש במד"א "הצלה פתח תקווה" שהגיע ראשון למקום סיפר: "הפצוע שכב בצד הכביש כשהוא בהכרה עם מספר פציעות חודרות. יחד עם הפרמדיקים הענקתי לו טיפול ראשוני והוא בהכרה ובמצב יציב".
פאראמדיק מד"א צבי טיבר: "הפצוע שכב על הכביש בסמוך לאופנוע כשהוא בהכרה מלאה וסובל מפציעות חודרות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לביה"ח כשהוא במצב בינוני ויציב".
מחקירה ראשונית עולה כי במשטרת ישראל התקבל דיווח על אירוע ירי סמוך למחלף מורשה, ובהמשך אותר הפצוע בפ"ת. על פי חלק מהדיווחים, נבדק חשד כי מדובר בקרב יריות שהתנהל בין שני רוכבי אופנוע. עוד התקבלו דיווחים באתר פוסטה כי המשטרה איתרה אקדח לא הרחק ממחלף התקווה. מהמשטרה טרם נמסר על עצורים.










אהלן אהלן…
מי הצעיר למי הוא משתייך
בן כהן מפתח תקווה
איך לאף אחד אין פרטים על מי המעורבים????!!! אף קבוצה לא יודעת לא רומזת….
מי הבחור למי שייך מזה אין תגובות
בטח חייל של מני אלופר החליק וירה בעצמו חמורים
מני הנוכל בלי דודו שימול לא שווה שקל מוכר חברים בשביל כסף
הנוכלים לקחו כסף מאישה של דודו ולא מחזירים לה שדודו היה חיי הם לא זזו בלעדיו עכשיו מחפשים קואליציות אבל מי סופר אותם….
יוסי טיול הכי גבר בארץ בחיים לא מכר חבר בשביל כסף יוסי אוהבים אותך