כתב אישום: בן 18 מרמלה דקר נהג שקילל אותו

שתף כתבה עם חברים

מועאד מילאד נעצר בתיק רצח בני שלמה ושוחרר, אבל כעת הוא מואשם בתקיפה חמורה של נהג אשר העיר לו ולחברו על כך שהלכו באמצע הכביש ונגד כיוון התנועה

הקורבן אושפז ונותח. זירת דקירה (צילום ארכיון להמחשה: תיעוד מבצעי מד"א)

באתר "פוסטה" פורסם כי מועאד מילאד (18) מרמלה, אחד מהחשודים שהיו עצורים בתיק רצח ארגון הפשע בני שלמהשוחרר מהתיק אך חלפו שבועות בודדים בלבד והוא נעצר בחשד שהיה מעורב בתיק אלימות חמור אחר.

היום, הפרקליטות הגישה נגד מילאד כתב אישום לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד, בטענה שדקר נהג אשר קילל אותו.
מכתב האישום שהגיש עו"ד דודי ענבר עולה, כי בחודש נובמבר נסע א"א (20) ברכבו סמוך לצומת ביל"ו לכיוון דרום, כשבאותו זמן הלכו מילאד וחברו בכביש בנתיב נסיעתו, כשהם צועדים נגד כיוון התנועה.

לטענת הפרקליטות, במהלך הנסיעה התקרב א"א לשניים באופן שגרם להם לסטות מעט לשולי הכביש, והכעיס את מילאד שירק לכיוון הרכב. מיד לאחר מכן, כך נטען, בעקבות עצירת רכב שהיה לפני א"א, גם הוא עצר, פתח את דלת הנהג, קילל לעבר השניים וסגר את הדלת.

מכתב האישום עולה כי בעקבות מעשהו של הנהג השניים רצו לכיוונו. נטען כי מילאד פתח את הדלת ובעט בא"א, והשניים המשיכו להכות אותו באגרופים ובבעיטות בכל חלקי גופו, כשהם עומדים בפתח דלת הנהג. בשלב זה, כך נטען, מילאד שלף חפץ חד וחתך את האמה של א"א. מיד לאחר מכן, לפי האישום, השניים סגרו את דלת הנהג והלכו מהמקום מחובקים.
בעקבות הדקירה, א"א אושפז ונותח.

כתב האישום מייחס למילאד עבירה של חבלה חמורה בנסיבות מחמירות. בבקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים מציין עו"ד ענבר: "המדובר באירוע אלימות חמור, אשר החל באלימות שכללה אגרופים ובעיטות שהפליאו המשיב ושותפו אחר בא"א שכל חטאו היה שהרהיב עוז להעיר למשיב ולאחר על שהלכו באמצע הכביש וכנגד כיוון התנועה".

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *