שני עצורים בחשד לרצח ברוך בורוכוב הותקפו במעצר ניצן

שתף כתבה עם חברים

בית משפט הטיל איסור פרסום על שמות החשודים, אבל בבית המעצר יודעים במי מדובר ותקפו שניים מהם

ברוך בורוכוב, והאחים קסנטיני

שניים מהעצורים בחשד לרצח ברוך בורוכוב בחולון, המזוהים עם ארגון מוסלי, הותקפו על ידי עצורים שלפי הערכות מזוהים עם האחים שון ודין קסנטיני.
משב"ס נמסר כי האירוע טופל במהירות על ידי צוות הסוהרים בבית המעצר, המותקפים נלקחו למרפאה, ואילו התוקפים הועברו לבידוד. "השקט נשמר באגף", נמסר.

יאחב"ל להב 433 עצרו שישה חשודים בביצוע הרצח של בורוכוב, שלפי המשטרה היה מתוכנן לפרטי פרטים, כחלק מהמלחמה של ארגון מוסלי נגד ערן חייא והאחים קסנטיני.
עם הזמן, ככל שהתקבל מידע כי בורוכוב הוא זה שלכאורה ניסה להטמין מטען ברכב של אלי מוסלי אשר חנה בכפר שלם, התחדד הסכסוך אל מול האחים קסנטיני, שכן בורוכוב היה איש מבצעים וחבר קרוב ביותר שלהם.
בבית המשפט הוטל איסור פרסום על השמות של כל החשודים ברצח, ועל פרטי החקירה.
בהקשר זה אפשר לחזור ולציין, כי לפני המעצר חשוד נוסף מבן השישה ניצל מפגיעה בניסיון לחסל אותו באמצעות ירי.

בקבוצה של האחים קסנטיני וחבריהם הרבים בבתי המעצר יודעים היטב מי החשודים העצורים, ובהזדמנות הראשונה בתוך בית המעצר הם נפגעו, למזלם לא באופן חמור שהצריך טיפול בבית חולים.
ככל הנראה, מדובר בעבודה של אנשים המזוהים עם האחים קסנטיני אשר שוהים בדובאי אבל מעורים מאוד בכל מה שמתרחש בארץ.
מאז הרצח של בורוכוב, שכאמור היה חבר קרוב שלהם, הם העבירו מסרים על החמרת הסכסוך, והבטיחו לנקום את מותו בכל הזדמנות. אחת המטרות שכבר יצאו לפועל היה הרצח של ליאור גרינברג, מי שנחשב לאיש מבצעים בארגון מוסלי.

על הרקע הזה, המתח בין שני הארגונים ממשיך להרקיע שחקים, אבל מאחר והבוסים שוהים כל אחד בקצה אחר של העולם, עיקר המלחמה בארץ מתרחשת על ידי דרגי הביניים.

 

 

 

השארת תגובה

3 תגובות על “שני עצורים בחשד לרצח ברוך בורוכוב הותקפו במעצר ניצן”

  1. בסוף החיילים הבכירים ישתלטו על השטח ויזיזו את הבוסים החוצה, כמו שקורה תמיד, אחרי שהם ינהלו את העסקים חזק הם יהפכו לבוסים, כמו בנהריה, רמת עמידר פרדס כץ, ושאר המקומות. עניין של זמן.

  2. אם המוסלים לא ייצאו מהסיפור הזה ״כשיידם על העליונה״ אפשר להגדיר את מישפחת מוסלי ככישלון . אף פעם לא שלטו באמת כמו האברג׳ילים תמיד היו סכסוכים פנימיים הסיפור עם ש. ו ב. ועכשיו סיכסוך עם חצי מדינת ישראל אם יוסי לא ייעשה מעשה דרסתי ויישבור את הכללים זה מה שייזכר ממישפחת מוסלי .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *