ג'לג'וליה: חשודים ממשפחת סלאמה נעצרו בחשד להחזקת 13 רימוני רסס

שתף כתבה עם חברים
הרימונים שנתפסו (צילום: משטרה)

המשטרה תפסה הלילה בג'לג'וליה 13 רימוני רסס ועצרה שמונה תושבי המקום בחשד למעורבות בהחזקתם (16-17 נובמבר).

כוח משימה מיוחד של לוחמי החטיבה הטקטית, שוטרים מתחנת כפר קאסם ואנשי ימ"ר מרכז ביצעו אכיפה מבצעית מוגברת בעיר במסגרת המאבק נגד שימוש והחזקה לא חוקית באמצעי לחימה בידי גורמים פליליים ואחרים.
בסיוע חבלני משטרה, הכוחות ביצעו חיפוש ממוקד במתחם השייך לפי החשד למשפחת סלאמה, המוכרת בהקשרים של פשיעה חמורה. בחיפוש נחשפו כאמור 13 רימוני רסס שהוסלקו בתוך שקית של רשת מרכולים. כמו כן אותרו אקדח גז ושכפ"ץ.

בתום הפעילות עצר כוח המשימה שמונה חשודים, חלקם ממשפחת סלאמה וחלקם שוהים בלתי חוקיים, בחשד למעורבות בהחזקת אמצעי לחימה.

יש לציין כי קיים סכסוך אלים בין בני משפחת סלאמה לבין בני משפחת ג'רושי. משפחת סלאמה נמצאת גם בקואליציה עם משפחות מוסראתי ושמאלי. סכסוך זה הוביל לסדרת מקרי רצח וניסיונות רצח במהלך השנים האחרונות.
חבלני המשטרה בחנו את הפריטים על מנת לוודא שלא נשקפת סכנה לציבור, ובסיום הועברו כלל המוצגים להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי והחבלה של המשטרה.
בהמשך יוחלט מי מהחשודים יובא לבית המשפט.
פרטים בהמשך

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *