חשד: איים לפגוע בפרקליטה ובשופטים מבית המשפט העליון

שתף כתבה עם חברים
צילום להמחשה מתוך סרטון של הפרקליטות

שוטרי היחידה המרכזית של משטרת מרחב לכיש עצרו את מאיר עובדיה (37) מהיישוב חריש, בחשד שאיים לרצוח פרקליטה מפרקליטות מחוז דרום ולפגוע בשופטים בבית המשפט העליון, הקשורים לתיק פלילי המתנהל נגדו. המשטרה מייחסת לחשוד גם איומים על אישה המקורבת אליו.
אתמול הובא החשוד לבית משפט השלום באשקלון, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בשלושה ימים. כבר בפתח הדיון סירב עובדיה לייצוג משפטי. "מדינת ישראל פגעה בי וכל העולם יידע מזה באיזשהו שלב", אמר החשוד, "דחפו לי סמים, בת זוג שנשלחה אליי בהסכמת הרשויות כדי לבדוק אם יש לי כסף או לא, דבר שלא עשו בעבר אולי…".
למרות סירובו, השופטת דורית בונדה מינתה את הסנגוריה הציבורית לייצג את עובדיה. נציג המשטרה אמר בדיון כי החשוד "התבטא באיומים ואיים ברצח כלפי הפרקליטה ובני משפחה וכלפי שוטרים".
השופטת בונדה קבעה כי קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את המיוחס לו. "הודעות קוליות אשר תומללו מלמדות על עוצמת החשד הסביר", אמרה השופטת והורתה להאריך את מעצרו עד 24 ביוני.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *