
תושבת ירושלים התלוננה במשטרה לפני מספר שבועות וטענה כי מכר של המשפחה ביצע בבנה בן ה-11 מעשים מגונים. חקירת המשטרה נגד החשוד העלתה חשד לביצוע עבירות כלפי קורבנות נוספים.
חוקרי תחנת שפט במשטרת מחוז ירושלים עצרו לחקירה את החשוד. בהמשך התיר בית המשפט לפרסם את שמו (13 דצמבר): מרדכי כהן חדד (22), תושב שכונת נווה יעקב. המשטרה ביקשה מבית משפט השלום בירושלים להאריך את מעצרו של החשוד בחמישה ימים, תוך שייחסה לו עבירות מעשים מגונים, מעשי סדום ואיומים.
בפתח הדיון, נציג היחידה החוקרת פירט את החשדות נגד הצעיר: "מדובר על אירועים גם מלפני תקופה וגם על פי החשד בעת האחרונה, ממש לפני מעצרו. לפחות ביחס לחלק מהקטינים, החשוד אף איים עליהם שלא יספרו על האירועים". לטענת המשטרה, החשוד נחקר וקשר את עצמו לאירועים. נציג המשטרה לא חשף את מספר האירועים המיוחסים לצעיר, אך ציין כי יתכן והפרסום יוביל לתלונות נוספות. "מדובר בחשד של הרבה קטינים ואירועים", אמר הטוען המשטרתי.
סנגורו של החשוד, עו"ד ליאור כהנא, אמר בדיון: "החשוד שיתף פעולה בחקירה בניגוד להצעת עורך דינו. אני חושב שהדבר הזה מאיין את הטענה לגבי שיבוש, שומט מתחתיו את הקרקע, ואת המסוכנות ניתן לאיין במניעת מגע עם קטינים".
השופט אלעד לנג ציין בהחלטתו כי "החשוד בחקירתו קשר עצמו למיוחס לו, ואף הודה בביצוע חלק מהמעשים המיוחסים לו. מתקיימת עילת מעצר של מסוכנות בדרגה גבוהה לנוכח המעשים המיוחסים לחשוד, בדגש על ריבויים של מקרי התקיפה המינית ועל גילם הצעיר מאוד של הקורבנות".
בסופו של דבר הוארך מעצרו של החשוד בארבעה ימים, עד 16 בדצמבר.
מהמשטרה נמסר: "המשטרה קוראת לכל מי שנפל קורבן למעשיו של החשוד לסור מיד לתחנת המשטרה לצורך הגשת תלונה או לדווח על כך בהקדם למוקד 105 של המשטרה".










ירושלים עיר האנסים הכי גדולים בארץ!! חרידים מגעילים!!!!!