
יהודה קטלן, מוכר למשטרה מבני ברק, נעצר בלילה שבין ה-25 ל-26 באוגוסט, שעה קלה לאחר שציין את יום הולדתו ה-31, בחשד לשורת התפרצויות.
קטלן שנעצר על ידי שוטרי תחנת בני ברק נחשב ליעד משטרתי המזוהה עם כנופיית פרדס כץ. הוא מוכר גם כמי שריצה הוא ריצה שורה של מאסרים, וגם מאחר שבעבר ניצל מניסיון חיסול: בדצמבר 2013 הוא נפצע באורח אנוש לאחר שנורה ברחוב השומר בעיר.
לפי החשד נגד קטלן, הוא היה מעורב בהתפרצויות לשבעה בתי עסק באזור בני ברק. לטענת המשטרה, ישנן ראיות שקושרות אותו לפריצות.
היחידה החוקרת ביקשה מבית משפט השלום בתל אביב להאריך את מעצרו בחמישה ימים. מהדיון עלה כי במסגרת חקירה ראשונית הטיחו בו החוקרים צילומי אבטחה. נציג המשטרה סירב לחשוף האם קיימות ראיות נוספות נגד החשוד, מתי עלה החשד כלפיו ולאורך איזו תקופה אירעו ההתפרצויות.
סנגורו של החשוד, עו"ד אביטל אמסלם, ביקש מבית המשפט לבדוק בטרם קבלת ההחלטה, האם בכל אחד מהמקרים ישנה ראיה שקושרת את החשוד. השופטת נאווה ברוורמן שעיינה בחומרי החקירה קבעה כי חשד סביר שהחשוד ביצע את המיוחס לו, והאריכה את מעצרו עד 30 באוגוסט, אז הוארך מעצרו בשנית, הפעם עד 2 בספטמבר.








מה קרה יודלה בקריז שותף שלך שלום שלח אותך לגנוב ארנקים ואמיר מאיפה הבאתה את זה יעד מודיעני מזוהה אם כנופיית פרדס. חחחחחח אולי כנופיית חור בתחת
חחחחחחחחחחחחחחח יהודה קטלן הזה היה בקריז להריח ליצן גנב מסריח חייל אפס שאף אחד לא סופר בפרדס כץ
זונות מאחורי מקלדת 2020
היה בקריז להריח….