
סבאר עמראני (27), מוכר למשטרה מהפזורה הבדואית בנגב, נעצר על ידי שוטרי תחנת ערוער בחשד שב-17 במרס היה מעורב בשוד של עסק.
לפי המשטרה, החשוד ואחרים הגיעו כשהם רעולי פנים לחנות מכולת ביישוב כסיפה, ירו באוויר, וניסו לגנוב מהמקום כספומט, ללא הצלחה. השודדים הצליחו לבסוף לשדוד מהמקום כסף וסיגריות, ומיד לאחר מכן נמלטו.
החקירה הובילה למעצרו של החשוד, שנלקח לחקירה ואתמול הובא לבית משפט השלום בבאר שבע, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בשישה ימים (8 מאי). המשטרה ייחסה לו עבירות שוד מזוין בחבורה וירי מנשק חם באזורים מגורים.
בדיון קצר שנערך בבית המשפט אישר נציג המשטרה כי מאז האירוע החשד הסביר כלפי החשוד לא התחזק.
הסנגורית, עו"ד אליז קסנטיני, הכחישה את המיוחס לחשוד וטענה כי אין כל אינדיקציה למעורבותו.
לאחר דיון קצר, השופט רפאל ימיני קבע כי קיים חשד סביר אך ציין כי החשד נשען על מידע מודיעיני בלבד. השופט הוסיף כי למרות שעבר זמן לא קצר מאז האירוע, לא ניתן היה לעבות את המידע המודיעיני בראיות קבילות.
לאור קביעות אלו, החשוד שוחרר למעצר בית עד 13 במאי ובתנאים מגבילים נוספים.











