גבר נדקר למוות באבו גוש, קרוב משפחתו נעצר

שתף כתבה עם חברים
מעצר חשוד (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

תושב אבו גוש, ממשפחת ג'אבר, נדקר הבוקר למוות (3 פברואר).

סמוך לשעה 06:35 התקבל דיווח על פצוע באירוע אלימות באבו גוש. צוותי הצלה ומשטרה שהוזעקו למקום הבחינו באדם מוטל חבול סמוך לרכבו.
חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו למרכז הרפואי שערי צדק גבר כבן 46 במצב קשה עם פציעות חודרות. בהמשך נמסר על מותו.

חובש בכיר במד"א, אליהו מן, סיפר: "ראינו את הפצוע שוכב כשהוא מעורפל הכרה וסובל מפציעות חודרות וקשות בגופו. מיד התחלנו בהענקת טיפול רפואי ראשוני ומציל חיים שכלל חבישות והענקת טיפול תרופתי, ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה". כאמור, בהמשך נקבע מותו של הפצוע.

במסגרת החקירה ותוך שיתוף פעולה בין שוטרי תחנות מרחב ציון נעצר בירושלים החשוד, תושב עין ראפא (31) שהינו גיסו של הקורבן. הוא הובא לחקירה ומחר יובא לדיון בעניינו בבית משפט השלום בירושלים (4 פברואר).
עם היוודע פטירתו של הקורבן, מלאכת החקירה בחשד לרצח הוטלה על היחידה ללחימה בפשיעה (יל"פ) במרחב ציון.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *