מוכר למשטרה מבאר שבע חשוד בהחזקת לבנות חבלה ורימונים במחסן באשדוד

תגיות
שתף כתבה עם חברים
אמצעי הלחימה נתפסו בחיפוש (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

מוכר למשטרה מבאר שבע נעצר בחשד להחזקת מצבור אמצעי לחימה באשדוד. כך נודע לאתר "פוסטה".
החשוד אליק ממטוב (35) נעצר על ידי שוטרי תחנת אשדוד בחשד להחזקת חומר נפיץ. לאחר חקירה ראשונית הוא נכלא, וביום שישי הובא לבית משפט השלום באשקלון (13 מרס), שם היחידה החוקרת ביקשה להאריך את מעצרו בעשרה ימים.

מטטוב מוכר היטב למשטרה. בין היתר, לפני מספר חודשים הוא נעצר על ידי יאחב"ל יחד עם אחרים בחשד למעורבות בהנחת מטען בג'לג'וליה.
בדיון להארכת מעצרו הנוכחי, נציג המשטרה אמר: "במהלך פעילות של שוטרים הם הגיעו למחסן ברחוב הציונות באשדוד, ביחד עם יחידת כלבנים, כשבאחד המחסנים יש אינדיקציה שיש במחסן אמל"ח וחומר נפץ. השוטרים עושים חיפוש במקום ותופסים ארבע לבנות חבלה, שישה רימונים וקופסת נפצים".
נציג המשטרה הוסיף כי במקום אותרה טביעת אצבע של ממטוב, והוסיף כי בעברו הרשעות בעבירות של נשיאת נשק ותחמושת, החזקה וסחר בסמים, וקשירת קשר לפשע.

בדיון התברר עוד, כי הפריטים נתפסו ב-9 בפברואר, ותשעה ימים לאחר מכן, ב-18 בפברואר, התקבל המידע על כך שהתגלתה טביעת אצבע.
לשאלה מדוע החשוד לא נעצר מאז, נציג המשטרה השיב כי בוצעו מספר רב של פעולות חקירה על מנת לבסס את החשד. הוא הוסיף כי צו המעצר הוצא ב-5 במרס. לדבריו, החשוד קשר עצמו למחסן, אך לא נחשף המיקום המדויק שבו אותרה טביעת האצבע.

החשוד טען כי השכיר את המחסן לאדם אחר, מסר לו את המפתח ולדבריו מאז אין לו קשר למחסן.
השופט משה הולצמן, שעיין בחומרי החקירה ושמע את טיעוני הצדדים, קבע כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו של החשוד עד 17 במרס.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *