בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרו של אריה מנטל (36) מבת ים, החשוד בגידול והחזקת 66 ק"ג מריחואנה. מנטל נעצר על ידי בלשי מרחב איילון לאחר שבחיפוש בדירה ברחוב הדדי נמצאו הסמים אשר היו בשלבים שונים של גידול וייבוש. כמו כן נתפס בדירה ציוד ששימש לגידול הסמים.
החיפוש בדירה בוצע על פי צו מבית המשפט. לפוסטה נודע כי הצו הוצא על שם אדם אחר כבר ב-25 בדצמבר, אך רק אתמול הוחלט לבצע את החיפוש. הבלשים שהגיעו למקום הבחינו בחשוד כשהוא נכנס לדירה, נכנסו אחריו והבחינו בסמים.
![]() |
|||
| עו"ד יצחק איצקוביץ' |
במשטרה בודקים חשד לסחר, אך בשלב זה אין ראיות לכך. החשוד, ללא עבר פלילי, מיוצג על ידי עו"ד יצחק איצקוביץ'. הוא הודה במיוחס לו וטען שהסמים נועדו לשימוש עצמי.
בתום הדיון, בו ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בשבוע, קבע בית המשפט כי קיים חשד סביר והאריך (2.1) את מעצרו של החשוד עד 7 בינואר.










