
כתב אישום הוגש נגד אסיר בכלא השרון, בגין תקיפתו של שותפו לאגף בכך ששפך עליו נוזל רותח. כך נודע לאתר "פוסטה".
הנאשם, מוחמד שחידם (28) מג'סר א-זרקא, הועמד לדין על ידי התביעה המשטרתית. הוא נעצר על ידי שוטרי תחנת שדות, במסגרת חקירת תקרית אלימה באגף 10 בכלא השרון.
הנאשם – בעל ארבע הרשעות קודמות בעבירות אלימות ומין ומזה שנים ארוכות שוהה במאסר. "מדובר בנאשם אשר גם כאשר נמצא בתוך תחומי הכלא אינו חדל מביצוע פעילות עבריינית, תוך שהוא מהווה סכנה ועל אף שכבר ריצה את מרבית תקופת מאסרו, הדבר אינו מרתיע אותו להמשיך ולבצע עבירות, דבר המעצרים את המסוכנות הנשקפת ממנו".
על פי כתב האישום, שהוגש לבית משפט השלום בפ"ת, בין הנאשם לבין הקורבן שרר סכסוך קודם שנסיבותיו לא פורטו. ב-29 באוגוסט התרחש עימות מילולי בין השניים. בהמשך, בשעת צהריים, שוחח הנפגע בטלפון ציבורי באגף.
מהחקירה עלה כי באותן הנסיבות, יצא הנאשם מתאו, כאשר הוא מחזיק בידו כלי אשר הכיל קפה רותח ונעמד בסמוך לקורבן ובהמשך חזר לתא.

בזמן שהנאשם נמצא בסמוך לדלת התא, שפך הנאשם את תכולת הכלי לעבר פניו של הקורבן וסגר את הדלת התא תוך שהקורבן נס לעבר תא סמוך. מיד לאחר מכן, נכנסו הסוהרים אל התא בו שהה הנאשם וביצעו את מעצרו.
עוד באותן הנסיבות, איים הנאשם על הקורבן כי אם יגיש תלונה הוא "ישלח אליו אנשים לבית". כתוצאה ממעשיו של הנאשם, נגרמו לקורבן כוויות בפניו.
בגין מעשיו, הואשם בעבירות של איומים ותקיפה הגורמת חבלה של ממש. התשתית הראייתית נגד הנאשם מתבססת בין היתר על צילומי מצלמות אבטחה והודאתו של הנאשם.
לצד כתב האישום, הוגשה נגד הנאשם בקשה למעצרו עד תום ההליכים.









