פרקליטות מחוז תל אביב הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד מחמוד אבו אלקעאן (27), תושב היישוב חורה בנגב, בטענה שהחזיק כמויות גדולות של סמים מסוגים שונים בדירה ששכר בבת-ים.
מכתב האישום עולה, כי בחיפוש שנערך בדירה ב-14 בינואר מצאו השוטרים בסלון הדירה שלוש שקיות ובהם סמים מסוגים שונים:
הסמים שנתפסו
כ-485 גרם קוקאין
כ-386 גרם קנאביס
כ-2.25 ק"ג חשיש
כמו כן נתפסו שני משקלים דיגיטליים ו-5,720 שקל במזומן.
כתב האישום מייחס לנאשם החזקת סמים שלא לצריכה עצמית, והחזקת כלים להכנה וצריכת סם. עו"ד בוסנה ביגל מהפרקליטות הגישה נגד הנאשם גם בקשה למעצר עד תום ההליכים. מהבקשה עולה כי בתיק החקירה חוזה שכירות עליו חתם הנאשם מול בעלת הדירה.
כמו כן עולה מהבקשה, כי הנאשם הכחיש את המיוחס לו וטען שאינו מתגורר בדירה לבדו, אלא עם שני שותפים נוספים, ביניהם קרוב משפחה שלו, אולם שני אלה לא אותרו עד להגשת כתב האישום.
בדיון שהתקיים בבית המשפט, השופט שמואל מלמד האריך את מעצרו של הנאשם עד להחלטה אחרת. דיון נוסף יתקיים באמצע חודש פברואר.
סנגורו של הנאשם, עו"ד מחמוד נעאמנה, מסר בתגובה: "הלקוח כופר במיוחס לו ואנו נוכיח חפותו במשפט".











