מזוהים עם ארגון מוסלי עוכבו לחקירה לאחר תפיסת לבנות חבלה ונשקים בכפר-שלם

שתף כתבה עם חברים

החשודים מוכרים היטב למשטרה, חלקם נעצרו בעבר על מגוון עבירות וביניהן עבירות אמל"ח. ל"פוסטה" נודע שהם מזוהים עם ארגונו של יוסי מוסלי

אמל"ח לבנות חבלה מוסלי - חיצונית
האמל"ח שנתפס (צילום: משטרה)

המשטרה עצרה ארבעה חשודים, המוכרים היטב למשטרה ומזוהים אנשי ארגונו של מוסלי, בחשד להחזקת פרטי חבלה וכלי נשק בבניין מגורים בדרום תל אביב.

על פי המשטרה, בפעילות משותפת של היחידה המבצעית ביחידה הארצית לחקירת פשיעה חמורה ובינלאומית (יאחב"ל) בלהב 433, ביחד עם שוטרי תחנת ת"א דרום ולוחמי המשמר הלאומי דרום, נתפסו היום אמצעי לחימה שונים בבניין מגורים בכפר שלם.

במשטרה ציינו כי בחיפוש נתפסו שלוש לבנות חבלה, רימון רסס שהוברח מצה"ל, שני אקדחי 9 מ"מ, מחסניות, תחמושת, נפצים להפעלת מטעני חבלה ומערכות הפעלה מרחוק.

בעקבות ממצאי החיפוש, נעצרו לחקירה ארבעה חשודים, אך בסיום חקירתם הוחלט לשחררם בתנאים מגבילים.

פרטי האמל"ח שנתפסו הועברו לבדיקה במעבדות המשטרה, שם ינסו לאתר ממצאים פורנזיים ולבדוק אם הם נקשרים למי מהחשודים או לגורמים אחרים. כאמור, כפי שנודע לאתר "פוסטה", ארבעת החשודים מוכרים היטב למשטרה, כשלאורך השנים נעצרו על מגוון עבירות – חלקם גם על עבירות אמל"ח.

ל"פוסטה" נודע גם כי אחד העצורים היה לפני מספר שנים יעד לניסיון חיסול באמצעות מטען חבלה ברכבו, אירוע שבגינו הועמדו לדין מוכרים למשטרה המזוהים עם ארגון חייא ומשפטם עדיין מתנהל.

יש לציין, כי ארגון מוסלי מצוי בימים אלו במתח ובדריכות לקראת הסגרה של מי שעומד בראשו של ארגון יריב – ערן חייא.

בתוך כך, רבים מאנשי ארגון מוסלי עצורים בפרשות חמורות שונות, ואחרים עזבו את ישראל לחו"ל. בינתיים כאן בארץ, נערכים בארגון לכל תרחיש.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *