שחרורים ראשונים בתיק הרצח באעבלין

שתף כתבה עם חברים

video
play-sharp-fill
בסרטון: מעצרם של החשודים (דוברות המשטרה)

בדיון שהתקיים בפני השופטת מנאל חליחל דיאב מבית משפט השלום בנוף הגליל-נצרת שוחררו שני חשודים מתוך השישה שנעצרו בחשד לרצח סאלם קסום (56) ביישוב אעבלין.

תזכורת: ב-17 בפברואר התקבל דיווח במוקד המשטרה על ירי לעבר רכב בכביש 781 סמוך לאעבלין. בהמשך התברר כי קסום נורה למוות ברכבו. חקירה סמויה של ימ"ר צפון הובילה לכך שב-6 באפריל נעצרו שישה חשודים בנסיעה על כביש ראשי סמוך לקיבוץ לוחמי הגטאות.

סנגורם של החשודים, עו"ד יוסף סלימאן, הגיע להסכמה עם נציג המשטרה, רס"ב גיל אלון, לפיה שניים מהחשודים ישוחררו למעצר בית עד 14 במאי, ולא ייכנסו לאזור שפרעם ואעבלין עד 30 במאי.
כמו כן נאסר על החשודים ליצור קשר – בעקיפין או במישרין – עם המעורבים בפרשה, עד סוף חודש מאי.

בהתאם לתנאים עליהם הוסכם, החשודים חתמו גם על התחייבות עצמית וכספית, והשופטת חליחל דיאב אישרה את ההסכמות והעניקה להן תוקף של החלטה.

ששת החשודים תושבי עראבה, כפר מנדא ואעבלין, בשנות ה-20 לחייהם.
עו"ד סלימאן מסר בתגובה: "מהיום הראשון טענתי שהלקוחות שלי אין להם כל קשר לא לתיק הרצח ולא לתיק ניסיון הרצח… ואכן צדקתי והיום שוחררו שניים ובימים הקרובים ישוחררו שאר העצורים".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *