הראל, כבר בת 61, נעצרה על ידי שוטרי תחנת בני ברק בחשד לעבירות של החזקת מקום לשם זנות, הבאת אדם לעיסוק בזנות, סחר בבני אדם, פרסום שירותי זנות, החזקת סמים שלא לצריכה עצמית ועוד.
נציג המשטרה אמר כי הראל גייסה וסרסרה בנשים לצורך מתן שירותי מין, היתה אחראית על קבלת הלקוחות, גבתה כספים והיתה אחראית על הבנות במקום.
הראל טענה בחקירתה כי הדירה שימשה לשירותי מסאג', אבל במקום נתפסו קונדומים, חומרי סיכה ועוד עדויות לכך שמשמש לפעילות מינית. המשטרה ביצעה גם פעולת ביום של בלש שנשלח כצרכן זנות. הסכום שנתפס בדירה לא משמעותי, כ- 4,000 שקל.
אבל עובדת שנתפסה במקום הפכה למתלוננת נגד החשודה הראל. לפי המשטרה, העובדת העידה שהראל קיבלה סכום כסף משמעותי, וגרמה לה לבצע עם לקוח דברים שאיננה מעוניינת בהם, כמו יחסי מין ללא קונדום, והפעילה עליה "מניפולציה ושליטה".

עקב עדות זו, הראל נחקרה בחשד לעבירות של חדירה לגוף אישה בהסכמה שהושגה במרמה, וסחר בבני אדם.
הראל דבקה בגרסה שבמקום ניתנו רק שירותי מסאג'. חוקרי תחנת בני ברק ערכו עימות בין החשודה למתלוננת, וכאשר המתלוננת הטיחה בה האשמות – הראל "פוצצה את העימות", כפי שתואר על ידי המשטרה.
אחרי שתי הארכות מעצר, שופטת בית משפט השלום בתל אביב רוית פלג בר-דיין אמרה כי הראיות ביחס לעבירות של סחר בבני אדם או חדירה לגוף במרמה הן ברף הנמוך. בסופו של דבר נראה כי העבירות העיקריות שיישארו הן עבירות סרסרות ונגזרותיהן, אך לא ברף הגבוה ביותר.
מתיקים קודמים שלה עולה כי הראל עוסקת בתחום עשורים, ולפי החשד חזרה אליו גם לאחר שחרורה ממאסר ארוך יחסית. זו הסיבה שהמשטרה ביקשה לשוב ולהאריך את מעצרה, אך ביום חמישי האחרון (15 ינואר) בית המשפט הורה כי המשך החקירה יתבצע כאשר החשודה במעצר בית.
השופטת בר דיין: "מצאתי מקום להורות על שחרור החשודה לחלופת מעצר הרמטית". זו כוללת מעצר בית מוחלט ואיסור שימוש בטלפון עד 28 בינואר, הרחקה מכתובת בית הבושת (רחוב בן גוריון פינת יהושע בן נון בני ברק), הפקדת מזומן על סך 8,000 שקל וחתימה על ערבויות נוספות.









